Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2012

ΕΛΛΗΝΟΚΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ <ΒΛΕΠΕΙ> Η PRAVDAΑνάλυση για το τι έρχεται μέσα στο 2012 κάνει η Ρωσική PRAVDA με τίτλο ανάλυσης: 2012  The Year We Enteret the Tunnel με ημερομηνία 13/01/2012 και αναφέρεται σε πάρα πολλές χώρες. Μέσα σε όλες είναι και η Ελλάδα που σύμφωνα με το δημοσίευμα το πρώτο εξάμηνο του 2012 θα πέσει η σημερινή κυβέρνηση μετά από στρατιωτικό πραξικόπημα. Η χώρα θα οδηγηθεί και τυπικά σε πτώχευση και στη δραχμή.

 "Αμέσως θα ξεκινήσουν συνομιλίες με τη Ρωσία για ευρύτερη συμμαχία και την ανάπτυξη ρωσικών βάσεων στην Ελλάδα. Πριν αυτές ολοκληρωθούν, η Τουρκία θα επιτεθεί στην Ελλάδα ενώ παράλληλα θα ξεκινήσει πόλεμος μεταξύ Τουρκίας – Κύπρου και Τουρκίας – Ισραήλ. Παρότι η Τουρκία θα έχει τρία ανοιχτά μέτωπα, κάποια «μεγάλη δύναμη» θα την οδηγήσει στην απόφαση να ασχοληθούν κυρίως με την Ελλάδα".

 "Οι Έλληνες θα πολεμήσουν ηρωικά και όσο μπορούν. Ωστόσο οι Τούρκοι θα φτάσουν στη Θεσσαλονίκη που θα σταματήσει η προέλαση τους. Το ΝΑΤΟ και η Ε.Ε θα μείνουν αποστασιοποιημένοι. Η Τουρκία βλέποντάς το θα συνεχίσει την προέλαση προς την Κεντρική Ελλάδα, αλλά με πολύ αργότερους ρυθμούς από ότι σχεδίαζαν λόγω ότι οι Κούρδοι θα τους επιτεθούν στο εσωτερικό τους και θα αντιμετωπίζουν προβλήματα με το Ισραήλ".

 "Η Ρωσία θα παραμείνει αμέτοχη μέχρι που οι αγριότητες των Τούρκων ενάντια στους Ορθόδοξους Έλληνες θα φέρουν μεγάλες αντιδράσεις στο εσωτερικό της Ρωσίας. Ρωσική ανθρωπιστική βοήθεια θα πετάξει προς την Ελλάδα μέσω Βουλγαρίας την ώρα που η βουλγαρική κυβέρνηση θα πέφτει επίσης από στρατιωτικό πραξικόπημα".

 "Η Ρωσία θα ξεκινήσει να απειλεί ανοιχτά την Τουρκία ενώ το ΝΑΤΟ θα απειλεί τη Ρωσία να παραμείνει ουδέτερη. Ο Ρωσικός στρατός θα επιτεθεί στη Γεωργία. Η Αρμενία θα μπει στον πόλεμο στο πλάι της Ρωσίας ενώ το Αζερμπαϊτζάν στο πλάι της Τουρκίας. Σε τέσσερις μέρες η Τιφλίδα θα πέσει στα χέρια της Ρωσίας. Ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας - Τουρκίας θα έχει ήδη ξεκινήσει..."

 "Το ΝΑΤΟ θα αντιμετωπίσει τη Ρωσία στη Μαύρη Θάλασσα και θα ηττηθεί. Η εξέλιξη αυτή θα βάλει στον πόλεμο την Ουκρανία στο πλάι της Ρωσίας. Τέλη του 2012 η Τουρκία θα έχει χάσει τον έλεγχο στο βόρειο Ισραήλ, ενώ θα έχουν χάσει και το μισό ανατολικό μέρος της χώρας τους από Αρμένιους και Κούρδους. Θα αποσυρθούν από την Κεντρική Ελλάδα αλλά θα συνεχίσουν να κρατούν τη Θεσσαλονίκη ενώ θα δέχονται μαζικές επιθέσεις (στη Θεσσαλονίκη) από Βούλγαρους και Σέρβους. Την ίδια περίοδο θα χάσουν ολόκληρη την Κύπρο. Η καταστροφή της Τουρκίας θα έρθει το πρώτο εξάμηνο του 2013 με την κατάληψη της Κωνσταντινούπολης από τους Ρώσους".

 "Η Τουρκία θα διαλυθεί ως κράτος και θα χωριστεί σε τρία μέρη: Το ένα μέρος θα το πάρουν οι Έλληνες (Βυζάντιο), το άλλο οι Αρμένιοι και το τρίτο οι Κούρδοι".
 

 Αυτά γράφει η Pravda, δες τε τώρα τι δήλωσε ο Kissinger.ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ HENRY KISSINGERΤη δική του ερμηνεία στα γεγονότα που έρχονται έδωσε ο Χένρι Κίσινγκερ μιλώντας στην “The Daily Squib”. Σε συνέντευξή του τόνισε:

«Οι ΗΠΑ χτυπούν εμμέσως τη Κίνα και τη Ρωσία ενώ το τελευταίο χτύπημα θα είναι απέναντι στο Ιράν που είναι και ο βασικός εχθρός του Ισραήλ. Δώσαμε (οι ΗΠΑ) το δικαίωμα στην Κίνα και τη Ρωσία να αυξήσουν τη στρατιωτική τους δύναμη. Ο επικείμενος πόλεμος θα είναι σκληρός και ο νικητής μόλις ένας, εμείς. Η Ε.Ε γνωρίζει καλά τι έρχεται και βιάζεται να δημιουργήσει ένα σχηματισμό τύπου υπερ-κράτους που θα τις δώσει ευκαιρίες αλλά κυρίως θα εγγυηθεί την επιβίωσή της».

«Αν είστε ένας απλός άνθρωπος το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προετοιμαστείτε για πόλεμο και να μετακομίσετε στην επαρχία ζώντας σε φάρμα. Καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας και όπλα για να αντιμετωπίσετε τις ορδές των πεινασμένων. Αν ανήκετε στην ελίτ τότε θα υπάρχουν για εσάς ειδικά καταφύγια, ωστόσο και σε αυτά θα υπάρχει κίνδυνος».

«Το σχέδιο είναι να καταληφθούν πάνω από επτά χώρες της Μέσης Ανατολής για τους πόρους τους. Είναι βέβαιο ότι η Κίνα και η Ρωσία δεν θα το επιτρέψουν και κάποια στιγμή θα παρέμβουν. Αν όλα πάνε όπως τα θέλουμε η μισή Μέση Ανατολή θα γίνει Ισραηλινή».

«Από τις στάχτες του πολέμου θα οικοδομηθεί μια νέα κοινωνία, μία υπερδύναμη και μία παγκόσμια κυβέρνηση. Οι ΗΠΑ έχουν όλα όσα χρειάζονται ώστε να είναι αυτή η μοναδική υπερδύναμη».

Τα συμπεράσματα δικά σας, πάντως εγώ προβληματίζομαι και τρομάζω με τέτοιου είδους επικύνδινα σενάρια και αναρωτιέμαι μήπως τελικά δεν έχουμε να κάνουμε με λογικούς ανθρώπους;

 Σημείωση: Η αναδημοσίευση ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και με την υιοθέτηση του περιεχομένου του!


Πηγή:secret real truth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου