Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΤΣΑΒΕΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΣΑΜΑΝΟΥΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ

Σαμάνοι από διάφορες φυλές του Αμαζονίου της Βενεζουέλας συγκεντρώθηκαν στο προεδρικό ανάκτορο της χώρας και πραγματοποίησαν μια τελετουργία, σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν τον Πρόεδρο Τσάβες στη μάχη του ενάντια στον καρκίνο.
Ο Τσάβες, που είχε υποβληθεί τον Ιούνιο σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου στην πυελική χώρα, επιμένει ότι <δεν είναι άρρωστος, αλλά αναρρώνει> από καρκίνο και πιστεύει ότι σύντομα θα είναι σε θέση να προχωρήσει σε προεδρικές εκλογές, το 2012.<Ο καρκίνος αφαιρέθηκε και, με τη δύναμη του θεού και όλων των θεών, πέρασε και δεν θα επιστρέψει ποτέ>, ανέφερε ο Τσάβες.
Οι Σαμάνοι, λοιπόν, από τις φυλές Γιεκουάνα, Τζίβι και Ουάγιου χόρεψαν, έψαλαν και προσευχήθηκαν, καλώντας τους προγόνους τους να βοηθήσουν τον πρόεδρο της Βενεζουέλας να είναι δυνατός, για να φέρει σε πέρας το έργο του.
Οι τελετουργίες αυτές είχαν ως στόχο να προστατεύσουν τον Τσάβες <από τους εχθρούς του και την ασθένεια> και να του παράσχουν <πολιτική ειρήνη>, ανέφερε ο Μιγκέλ Μοράλες, Σαμάνος από τη φυλή Τζίβι.
Πηγή:ΗΝ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου