Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ: ΜΑΣΟΝΟΣ ΤΩΝ SKULL AND BONES Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!

Με τον πιο επίσημο τρόπο επιβεβαίωσε την πρόσφατη μύησή του στην τεκτονική οργάνωση των Skull and Bones κατά το πρόσφατο ταξίδι του στη Νέα Υορκη ο Αλέξης Τσίπρας.

Συγκεκριμένα στην επίσκεψη του Ολαντ στη χώρα μας, την ώρα του εθνικού ύμνου αντι να καθήσει σε στάση προσοχής σταύρωσε τα χέρια ( όπως προστάζει το πρωτόκολλο των Skull and Bones ) για να δείξει την απέχθεια της οργάνωσης στο κράτος-έθνος και σε κάθε τι εθνικό όπως ο εθνικός ύμνος και η σημαία μιας χώρας, ενώ σήκωνε συνέχεια το κεφάλι του ψηλά για να τιμήσει τον Μ.Α.Τ.Σ. ( Μεγάλο Αρχηγό Του Σύμπαντος ).

Η συγκεκριμένη στάση του Αλέξη Τσίπρα ήταν η επίσημη στάση των ανώτατων μελών της οργάνωσης που πρέπει να τηρούν κάθε φορά που ακούγεται ο εθνικός ύμνος μιας χώρας ή εχουμε έπαρση της σημαίας.

Το ταξίδι Τσίπρα σε Νέα Υόρκη κάλυψη για να μυηθεί στους Skull and Bones;

Κάθε χρόνο στη Νέα Υόρκη η τεκτονική οργάνωση Skull and Bones ( Κρανίο και Οστά ) κοντά στην τελευταία πανσέληνο του μήνα τελεί τελετές μύησης σε επιλεγμένους ηγέτες και αρχηγούς κρατών. Η επιλογή τους γίνεται με τρομερά αυστηρά κριτήρια και κάθε χρόνο είναι ελάχιστοι όσοι πληρούν τα κριτήρια.

Οι πληροφορίες για τις τελετές αυτές είναι πάντα ελάχιστες και οι διαρροές είναι πάντα ελεγχόμενες.
Μάλιστα επειδή είχε πολλές ιδιωτικές συναντήσεις με την ελίτ της οργάνωσης η σύζυγός του τον είχε χάσει με αποτέλεσμα να μην εμφανιστεί σχεδόν καθόλου μαζί της όσο ήταν στη Νέα Υόρκη!

Στην ολιγόλεπτη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Πρόεδρο Ομπάμα οι μυημένοι πάγωσαν όταν είδαν τον Αλέξη να ψιθυρίζει κάτι στο αυτί του Ομπάμα και ο Πρόεδρος να ανταποκρίνεται με ένα μορφασμό του προσώπου!

Οι φήμες λένε οτι του μετέφερε το συνθηματικό της οργάνωσης θέλοντας να του δείξει ότι είναι και αυτός τώρα πια μέλος και ο Ομπάμα με τον μορφασμό τον καλωσόρισε!

Σαν να έγινε δηλαδή η συνάντησή τους για να ενημερωθούν οι μυημένοι για το νέο μέλος της οργάνωσης!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου