Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΕΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

Το βράδυ της 25ης Σεπτεμβρίου οχήματα των Ισραηλινών ψέκασαν παντού στους κεντρικούς δρόμους της πόλης Abu Dis της Παλαιστίνης νερό με λύματα.

Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι στην ιστοσελίδα τους στο Facebook, βλ. Εδώ, στους δρόμους, μέσα στα σπίτια τους, μέσα στα παιδικά δωμάτια, η δυσωδία είναι αποπνιχτική και δεν φαίνεται να εξαλείφεται με τίποτα. Φοβούνται για αρρώστιες.

Ψεκασμούς με λύματα οι Ισραηλινοί έκαναν στις 20 Σεπτεμβρίου και στη διπλανή πόλη, την Aizariah, και παλιότερα στή Nabi Saleh και Bil'in.

Όπως λένε, τουλάχιστον τα δακρυγόνα με τα οποία έχει ψεκάσει επανειλημμένα ο Ισραηλινός στρατός τα παιδιά στα σχολεία με αποτέλεσμα να παραμένουν κλειστά  για μέρες και κοντά στο πανεπιστήμιο κάποια στιγμή καθάριζαν.

Κάνουν έκκληση σε όποιον έχει πρόσβαση στα ΜΜΕ να μεσολαβήσει να γίνει γνωστή η κτηνωδία αυτή των Ισραηλινών.

Το κείμενο στην ιστοσελίδα  RedressInformation andAnalysis που αναφέρεται στη νέα κτηνωδία του Ισραήλ, βλ. Εδώ, καταλήγει:

«Οι Ισραηλινοί επέλεξαν να κατέλθουν σε επίπεδα ανεξερεύνητα μέχρι τώρα από την ανθρωπότητα.Είναι στο χέρι μας  να εξασφαλίσουμε  ότι δεν θα υποφέρουν αθώοι καθώς οι «εκλεκτοί» θα συνεχίζουν την κάθοδό τους στην κόλαση".

Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου