Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

GIN: Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΛΕΣΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΠΤ;


Σε αντίθεση με τη «σκοτεινή» άποψη που έχει ο κόσμος για τις μυστικές οργανώσεις, το Global Information Network (GIN) υποστηρίζει ότι αποτελεί την εξαίρεση. Έχοντας ως μέλη πρώην συμμετέχοντες στις ισχυρές Λέσχες του πλανήτη, το GIN δηλώνει ότι έχει ως βασικό στόχο την ανάπτυξη του πλανήτη, αλλά και του ατόμου, πηγαίνοντας κόντρα στο διεθνές παγκοσμιοποιητικό σύστημα. 

Τα τελευταία δύο χρόνια, έχει δημιουργηθεί στις ΗΠΑ μια καινούργια Λέσχη, η οποία παρουσιάζεται ως ανοιχτή σε κάθε άνθρωπο και διεκδικεί μια θέση ανάμεσα στις ισχυρές οργανώσεις του πλανήτη.

Το «Global  Information Network» (GIN) αποτελεί μια , αμφιλεγόμενη κατά πολλούς, ιδιωτική, παγκόσμια λέσχη μόνο για μέλη, η οποία δημιουργήθηκε από άτομα από όλο τον κόσμο που είναι /ήταν υψηλόβαθμα μέλη πολλών μυστικών οργανώσεων (ομάδων, club). Τα άτομα αυτά φέρονται να έχουν θελήσει να διαδώσουν τη γνώση, η οποία μέχρι σήμερα περιοριζόταν σε αυτές τις ομάδες, σε ολόκληρο τον κόσμο. Σε αυτή μετέχουν πρώην και νυν μέλη  των: Brotherhood, Bildeberg, Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων, Ελευθεροτεκτόνων, Skull and Bones, Illuminati, Τριμερούς Επιτροπής και άλλων.

Ως σκοπός της οργάνωσης παρουσιάζεται η επίτευξη οικονομικής ανεξαρτησίας, υγείας, συναισθηματικής ισορροπίας, πνευματικής ανάπτυξης και εξέλιξης για τα μέλη της, σε όλους τους τομείς. Προς επίτευξη του σκοπού αυτού, λοιπόν, το GIN έχει μαζέψει κάτω από την ομπρέλα του τους καλύτερους ομιλητές παγκοσμίως σε πολλά διαφορετικά θέματα, που καλύπτουν όλους τους τομείς της καθημερινότητας. Φιλοδοξεί να παράσχει το πλαίσιο, μέσα στο οποίο τα μέλη του μπορούν να αναπτύξουν μακρόχρονες σχέσεις με αμοιβαία οφέλη, βασισμένες στην αλληλοβοήθεια και «να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να σταθεί στο πραγματικό της ύψος».

Μέλη και κύριοι ομιλητές είναι ονόματα διεθνούς φήμης όπως ο δρ. Roger Callahan (διεθνούς φήμης γιατρός, ο οποίος ανακάλυψε την τεχνική TFT- Thought Field Therapy), ο Ed Foreman (πρώην   γερουσιαστής της Αμερικής, διάσημος ομιλητής και σύμβουλος κορυφαίων στελεχών), ο Ron Ball (πασίγνωστος ομιλητής της Αμερικής, ο οποίος έχει μιλήσει σε περισσότερα από 8 εκατομμύρια ανθρώπους σε 21 χώρες και συγγραφέας 11 βιβλίων), ο δρ. Leonard Coldwell (κορυφαίος σε ποσοστά γιατρός στη θεραπεία του καρκίνου με φυσικούς τρόπους, υποστηρικτής της αυτό-θεραπείας και της αυτοβελτίωσης), ο John Gray (συγγραφέας του βιβλίου Άντρες από τον Άρη και γυναίκες από την Αφροδίτη και άλλων best- selling βιβλίων), ο Giorgio Tsoukalos (ερευνητής, διευθύνων σύμβουλος του ιδρύματος AASRA- Archaeology, Asttronautics and SETI Research Association του Ερικ Φον Νταίνικεν και δημιουργός της σειράς του History Channel Ancient Aliens), o joel Bauer (ομιλητής, παρουσιαστής και μέντορας κορυφαίων εταιρειών όπως Motorola,3M, Mitsubishi, Shell, Canon, IBM, Disney, Panasonic) και πολλοί άλλοι. Επιπλέον, στα μέλη του GIN περιλαμβάνονται ηγετικά στελέχη από μια πληθώρα τομέων (βιομηχανία, οικονομία, κοινωνικές επιστήμες, πολιτική).

Πολλή συζήτηση γίνεται τα τελευταία χρόνια για τις μυστικές οργανώσεις σε ολόκληρο τον κόσμο- το κλειδί είναι, προφανώς, ο χαρακτηρισμός «μυστικές». Ο άνθρωπος, εκ φύσεως, έχει μια τάση να έλκεται από το μυστήριο, το ανεξερεύνητο, το μυστικό. Κι ενώ η ιστορία, αλλά και οι πληροφορίες στα βιβλία και το διαδίκτυο δείχνουν προς κάποιες ομάδες που θέλουν να ελέγξουν τον πλανήτη, το GIN εμφανίζεται έτοιμο να αποκαλύψει τα «μυστικά» των μυστικών οργανώσεων, καθώς τα μέλη του διαθέτουν μεγάλη πληροφόρηση εκ των έσω.

Αν και το GIN ιδρύθηκε από 30 κορυφαίες προσωπικότητες, τα ονόματα των οποίων παραμένουν προς το παρόν μυστικά, ως κύριος εκπρόσωπος του εμφανίζεται o Kevin Trudeau- ένα αμφιλεγόμενο άτομο, το οποίο κυνηγούν ανελέητα όλες οι κυβερνητικές οργανώσεις της Αμερικής και όχι μόνο…

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

O Kevin Trudeau καταφέρεται κατά της νέας παγκόσμιας δύναμης, τις φαρμακοβιομηχανίες, έχοντας εκδώσει ένα βιβλίο, με τίτλο Natura Cures: What they dont want you to know about, το οποίο έγινε best- seller, ξεπερνώντας σε πωλήσεις για μια περίοδο ακόμα και κορυφαία βιβλία όπως ο Harry Potter.

Στο βιβλίο αυτό περιγράφει μεθόδους θεραπείας από ολόκληρο τον κόσμο, χωρίς τη χρήση συμβατικής ιατρικής και φαρμάκων. Προωθεί τους εναλλακτικούς τρόπους θεραπείας και γι’αυτό όλοι οι γιατροί που συμμετέχουν ανοικτά αποφαίνονται ενάντια στον ρόλο της συμβατικής ιατρικής και τον περιορίζουν απλά στην επεμβατική ιατρική.

Είναι εντυπωσιακά τα στατιστικά που αναφέρουν γιατροί- μέλη του GIN, τα οποία δείχνουν πως οι φαρμακοβιομηχανίες και το ιατρικό σύστημα είναι έτσι φτιαγμένες, ώστε να λειτουργούν αποκλειστικά και μόνο ως κερδοφόρες επιχειρήσεις, εγκλωβίζοντας τον άνθρωπο σε έναν κύκλο χωρίς τέλος. Κανένα φάρμακο δεν προσφέρει θεραπεία, όπως υποστηρίζουν και τα  περισσότερα φάρμακα είναι έτσι φτιαγμένα ώστε να απαλύνουν το σύμπτωμα, χωρίς να θεραπεύουν το αίτιο, δημιουργώντας παράλληλα εξάρτηση και μία σειρά από παρενέργειες.

Παράλληλα, υποστηρίζουν ότι, μέσα από μία σειρά χημικών ουσιών, οι οποίες εμπεριέχονται στα φάρμακα, αλλά και στη διατροφή, κάνουν τον άνθρωπο απαθή, αδρανοποιούν τον εγκέφαλο, καταστέλλουν τη δημιουργικότητα και την αντίσταση, ώστε το άτομο να είναι πιο εύκολα ελεγχόμενο.

Ο Alex Jones υποστηρίζει ανοικτά τον Kevin Trudeau, χαρακτηρίζοντάς τον ως Whistleblower και Robin Hood της εποχή μας, ενώ παράλληλα τον έχει προσκαλέσει σε αρκετές από τις εκπομπές του, κάτι το οποίο εξηγεί και την τόσο δριμεία επίθεση που δέχεται, ιδιαίτερα στο Internet.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Τα υψηλόβαθμα μέλη του GIN, καθώς και ένα μεγάλο μέρος των κύριων ομιλητών πηγαίνουν ενάντια στο τρέχον πολιτικό- οικονομικό σύστημα, υποστηρίζοντας ανοικτά τον γιατρό και συγγραφέα Ron Paul, ο οποίος θεωρείται ένας από τους λίγους πολιτικούς παγκοσμίως που κινείται ανοικτά εναντίον του συστήματος. Μάλιστα, υποστηρίζεται ότι, αν τελικά τον αφήσουν να μετέχει στις επόμενες Αμερικανικές εκλογές ως υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών, έχει πολλές πιθανότητες να εκλεγεί.

Η πολιτική του εστιάζει κυρίως  στην κατάργηση του φόρου εισοδήματος, στον τερματισμό της παρεμβατικής πολιτικής της Αμερικής στο εξωτερικό και της προσπάθειάς της να δημιουργήσει μια νέα αυτοκρατορία. Επιπλέον, τίθεται υπέρ της κατάργησης των κυβερνητικών επιτροπών που ρυθμίζουν τα πάντα και κατά του νόμου περί λογοκρισίας στο Internet.

Τα μέλη του GIN στέφονται ανοικτά ενάντια στον Ομπάμα και στο ρόλο που παίζει η Αμερική παγκοσμίως, ενώ μιλούν  ξεκάθαρα για το παιχνίδι που παίζεται με τις «επαναστάσεις» σε ολόκληρο τον κόσμο, χαρακτηρίζοντάς τις ως κατευθυνόμενες. Υποστηρίζουν, δε, ότι το δήθεν τρομοκρατικό περιβάλλον της εποχής μας είναι ένας μύθος  ο οποίος λειτουργεί ως όπλο για την αύξηση της αστυνόμευσης και, κατά συνέπεια, του ελέγχου του πολίτη. Επιπλέον, χαρακτηρίζουν το πολιτικό σύστημα στην Αμερική ως «κουμμουνιστικό», αντίστοιχο με εκείνο της Κίνας, στο οποίο κυριαρχεί ο απολυταρχισμός και ο λαός δεν είναι ουσιαστικά ελεύθερος.

Το GIN κάνει λόγο και για επικείμενη κατάρρευση του τρέχοντος οικονομικού συστήματος και δημιουργία ενός νέου παγκόσμιου νομίσματος, ενώ αναφέρουν ξεκάθαρα ότι αυτή τη στιγμή 7 οικογένειες ελέγχουν ολόκληρο τον κόσμο. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, οι μεγαλοτραπεζίτες σε ολόκληρο τον κόσμο σχεδιάζουν να εξαλείψουν το 90% του πληθυσμού, αφήνοντας τους υπόλοιπους να υπηρετούν τη διεθνή ελίτ. Προς εξυπηρέτηση αυτού του σκοπού ελέγχουν και τις πληροφορίες μέσα από τα ΜΜΕ, χρησιμοποιούν τους εμβολιασμούς, τα χημικά νέφη και πολλές άλλες τεχνικές για να αδρανοποιήσουν τον κόσμο και να τον αρρωστήσουν. Και ενώ το Internet δεν μπορούν ακόμα να το ελέγξουν, φροντίζουν να προωθούν την παραπληροφόρηση, έτσι ώστε η πραγματική πληροφορία να γίνεται δυσδιάκριτη. 

Τέλος, τα μέλη του GIN υποστηρίζουν μια θεωρία, για την οποία έχει χυθεί πολύ μελάνι: ότι όλοι οι πραγματικά ισχυροί ηγέτες των ΗΠΑ έχουν βασιλικό αίμα και δεν αφήνουν κανέναν άλλον να ανέβει σε θέσεις εξουσίας. Έτσι, η βασική τους θέση είναι ότι ο μοναδικός τρόπος για να χτυπήσεις το σύστημα είναι να αποκτήσεις δύναμη και να φτάσεις στο επίπεδό του- και αυτό θα γίνει εκ των έσω. Βάσει των λεγομένων τους, αυτή τη στιγμή η ανθρωπότητα χρειάζεται άτομα με ήθος, αλλά και δύναμη, ώστε να προχωρήσουν στην απαιτούμενη την κάθαρση που απαιτείται.

ΠΕΡΙ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ

Ένα από τα κεντρικά μέλη/ομιλητές του GIN είναι και το MUFON (Mutual UFO Network). Είναι από τα λίγα έγκυρα και διεθνώς αναγνωρισμένα Ινστιτούτα, αν όχι το μοναδικό, το οποίο αποτελείται από έγκυρους επιστήμονες, καθηγητές, πρώην μέλη αμερικανικών κυβερνητικών οργανισμών και ασχολείται με την έρευνα και μελέτη των UFO.

Ορισμένοι από τους κύριους ομιλητές του GIN υποστηρίζουν ανοιχτά ότι η αμερικανική κυβέρνηση είχε και έχει επαφή με εξωγήινους, ενώ διαθέτει και υπερ- εξελιγμένη τεχνολογία. Μάλιστα, συγκεκριμένος ομιλητής με πληροφορίες εκ των έσω υποστηρίζει ότι έχει συναφθεί συμφωνία μεταξύ αμερικανικής κυβέρνησης και εξωγήινων για παραχώρηση της τεχνολογίας τους, με αντάλλαγμα να ζήσουν ανάμεσά μας.

Ο Giorgio Tsoukalos είναι ένα Από τα μέλη του GIN που ασχολούνται με το θέμα και εξηγεί στα σεμινάριά του πως οι εξωγήινοι έχουν επιδράσει στην εξέλιξη της ανθρώπινης ιστορίας, μέσα από αποκαλυπτικά δεδομένα και έρευνες που γίνονται παγκοσμίως.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Το GIN είναι ανοικτό σε όλους. Οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει μέλος, αρκεί να πληρώσει το οικονομικό τίμημα που αντιστοιχεί στην εγγραφή του και μια μηνιαία συνδρομή. Η μετάβαση από επίπεδο σε επίπεδο, περιλαμβάνει γραπτές εξετάσεις και, ενώ μέχρι το 4ο επίπεδο μπορεί κανείς να συμμετέχει σ’αυτές από το σπίτι, στο 5ο θα πρέπει να παρευρεθεί κανονικά για γραπτές και προφορικές εξετάσεις σε εξεταστικό κέντρο.

Η εκπαίδευση των μελών του GIN έχει 12 επίπεδα και ο τίτλος της εκπαίδευσης ονομάζεται «Success Mastery Course». Μέσα σε αυτό δίνονται πληροφορίες και μεθοδολογίες, τις οποίες εφαρμόζουν οι μυστικές οργανώσεις, προκειμένου κάποιος να πετύχει σε όλους τους τομείς της ζωής του. Εστιάζουν αρκετά στο «ευ ζην», εξηγώντας ότι, για να μπορέσεις να βοηθήσεις κάποιον, πρώτα πρέπει να βοηθήσεις τον εαυτό σου.  Οτιδήποτε άλλο σε κάνει μη αποτελεσματικό τόσο για τον εαυτό σου, όσο και για τους άλλους.

Σημειωτέον ότι το GIN είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός και όχι εταιρεία. Με λίγα λόγια, οι ιδρυτές του δεν μπορούν να λάβουν οικονομικά οφέλη- εκτός αν λειτουργήσουν ως μέλη προωθώντας το ίδιο το GIN. Έτσι, όλα τα χρήματα των συνδρομών επιστρέφουν στην οργάνωση και στα μέλη.

Η οργάνωση αυτή τη στιγμή απαριθμεί περισσότερα από 60.000 μέλη παγκοσμίως, σε περισσότερες από 190 χώρες. Μέσα στα «πιστεύω» του GIN είναι ότι τίποτα δεν πρέπει να δίνεται δωρεάν και ότι, για να πάρεις κάτι στη ζωή σου, θα πρέπει και να δώσεις.

Εν κατακλείδι, το GIN χαρακτηρίζεται από τους ανθρώπους του ως μια ομάδα ατόμων με όνειρα, που θέλουν να μάθουν την αλήθεια κάτω από την επιφάνεια, στοχεύοντας στην αλλαγή των ιδίων και του κοινωνικού συνόλου. Γι’αυτό και υποστηρίζουν την  αξία της οικογένειας, τη σημασία των φίλων, τη δύναμη των αρχών και του ήθους, αλλά και τη σημασία της ουσιαστικής εκπαίδευσης των παιδιών από μικρή ηλικία, ώστε να εξελίσσονται σε ικανούς πολίτες με στόχους και όραμα.

ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ GIN

Κάθε άτομο πάνω στη γη:

-έχει το δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε ολόκληρη τη γνώση που υπάρχει στον πλανήτη.

-έχει το δικαίωμα να αναζητά την ευτυχία.

-έχει το δικαίωμα να είναι ελεύθερο να κυνηγήσει τα όνειρά του, τους στόχους του και τις επιθυμίες του.

-έχει το δικαίωμα να γνωρίζει όλες τις μεθόδους θεραπείας και αποτροπής των ασθενειών  και να έχει τέλεια υγεία.

-έχει το δικαίωμα να έχει την προσωπική του ζωή και να την έχει κρυμμένη από τις κυβερνήσεις και τις μεγάλες οργανώσεις.

-έχει το δικαίωμα να είναι ευτυχές, ασφαλές και ολοκληρωμένο, ως ανθρώπινο ον.

-είναι το ίδιο σημαντικό με οποιοδήποτε άλλο.

-μπορεί να έχει ότι επιθυμεί.

  ελίτ  του κόσμου δεν έχει κανένα δικαίωμα να κρύβει την αλήθεια από τις μάζες και να τις κρατάει σκλάβους.

-Η ελευθερία του λόγου, η ελευθερία των ιδεών, των απόψεων και των πιστεύω των ατόμων ή οτιδήποτε πιστεύει κανείς ως αλήθεια, ακόμα και αν είναι αντίθετο με τη γνώμη του κόσμου, δεν θα πρέπει να καταπατούνται.

Του δρ. Ιωάννη Συρίγου/ΗΝ   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου