Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΝΤΡΟΠΗ! ΑΔΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!


Οι δήμιοι ξαναχτύπησαν! Όπου φτωχός κι η μοίρα του…
Η κοινοπραξία της κατοχικής κυβέρνησης-χούντας των μνημονίων δε χάνει ευκαιρία να επιτίθεται με εξολοθρευτική μανία κατά των φτωχών και να ευεργετεί τους πλούσιους. Πρόκειται για αθεράπευτο ταξικό ρατσισμό που εγγίζει τα όρια της παράνοιας!

Το πρόπλασμα για το φορολογικό νομοσχέδιο, που θα έρθει ως τον Ιούνιο, επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι οι φτωχοί δεν έχουν να ελπίζουν σε έλεος από τους προδότες αγριονεοφιλελεύθερους σοσιαληστές. Οι φτωχοί πρέπει να εξαθλιωθούν ακόμη περισσότερο και οι πλούσιοι ν' ανακουφιστούν! Μα φυσικά! Ανάμεσα στους πλούσιους είναι και οι νομοθετούντες, οι κολλητοί τους διαπλεκόμενοι, και οι χορηγοί των κομμάτων τους!

Στους πίνακες που ακολουθούν φαίνεται καθαρά ότι οι χαμηλόμισθοι και χαμηλοσυνταξιούχοι επιβαρύνονται σφόδρα, ενώ τα ετήσια εισοδήματα πάνω από 30.000 ευρώ είναι κερδισμένα από το νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Όσο πιο υψηλά τα εισοδήματα τόσο πιο μεγάλη η φοροελάφρυνση! Πρόκειται για social injustice made in corrupt and bankrupt Greece by corrupt politicians!

Πίνακας φορολογικών συντελεστών του 2011

*******
Προτεινόμενη νέα Φορολογική κλίμακα για το 2012


Στην τελευταία στήλη, με κόκκινο, είναι το σύνολο φόρου με την παλιά κλίμακα του 2011, για να κάνετε τη σύγκριση:
********
Η Τρόικα τι λέει γι' αυτά; Μούγκα;
Με την ευκαιρία της μείωσης του ανώτατου φορολογικού συντελεστή στη χρεοκοπημένη Ελλάδα, ας δούμε τους ανώτατους φορολογικούς συντελεστές σε μερικές χώρες πιο δημοκρατικές από μας:

Αυστραλία -45%
Αυστρία - 50%
Βέλγιο - 55%
Κίνα - 45%
Κούβα - 50%
Δανία - 55,4%
Ιταλία - 43%
Ολλανδία- 52%
Νορβηγία - 47,8%
Ισπανία - 52%
Σουηδία - 57%
ΗΠΑ - 55%

==================
Άδικη ζωή, με πίκρανες πολύ, μα σ' αγαπάω!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου