Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΕΒΑΛ

     Την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την μεταφορά των αστικών λεωφορείων στο χώρο της ΑΕΒΑΛ   ανακοίνωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος  Εορδαίας,    ικανοποιώντας  έτσι το αίτημα των συμπολιτών μας  που κατοικούν στις γύρο οικοδομές,  οι οποίοι χρόνια τώρα  φωνάζουν και διαμαρτύρονται  ζητώντας να απομακρυνθούν τα αστικά λεωφορεία  από τον χώρο της λαϊκής αγοράς,  γιατί υποφέρουν οι ίδιοι και τα παιδιά τους από την ηχορύπανση και το καυσαέριο που αφήνουν  τα αστικά λεωφορεία,  λόγο της στάθμευσης και της διανυκτέρευσης τους  στο συγκεκριμένο χώρο. Και ειδικά τον χειμώνα, που οι λεωφορειούχοι προκειμένου να τα ζεστάνουν είναι αναγκασμένοι να βάζουν μπροστά τα οχήματα τους  από τις 5 το πρωί.
      Οι άνθρωποι όμως αυτοί (συμπολίτες μας) με την επιμονή και την υπομονή τους  κατάφεραν αυτό που επιζητούσαν, την απομάκρυνση των αστικών λεωφορείων σε χώρο εκτός της πόλεως  της Πτολεμαΐδας, όπως είναι και το σωστό.
     Για εμάς τους καναπεδάκιδες  Εορδαίους που μας αρέσει μόνον να κριτικάρουμε και να  σχολιάζουμε αραγμένοι στις καφετέριες και τα καφενεία, μη συμμετέχοντες  σχεδόν πουθενά,  ας μας γίνει επιτέλους μάθημα ο αγώνας αυτών των ανθρώπων , ( συμπολιτών μας) οι οποίοι δεν σταμάτησαν λεπτό να πιέζουν  την προηγούμενη και την τωρινή  δημοτική αρχή,  όπως και συλλόγους να πάρουν  θέση, προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους . Οι άνθρωποι αυτοί  λοιπόν (συμπολίτες μας)  μας  έδειξαν περίτρανα πως μόνον με αγώνες και  συλλογική  προσπάθεια  κερδίζοντα πράγματα.
     Ελπίζουμε η μεταφορά των αστικών λεωφορείων να μην μείνει πάλι μόνον στις εξαγγελίες αλλά να πραγματοποιηθεί  και μάλιστα γρηγορότερα από τον σχεδιασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου