Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

ΚΙ ΌΜΩΣ ... ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ - ΟΜΠΑΜΑ

του Γιάννη  Ντάσκα

Οι «καλά πληροφορημένοι» όχι μόνο είπαν δικές τους πληροφορίες, αλλά ζήτησαν και επίσημη απάντηση απο το Λευκό Οίκο. Και εν τέλει, μας είπαν ότι μεταξύ του «διεθνούς πρωταγωνιστή» των ημερών Γιάνη Βαρουφάκη και του αμερικανού Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα δεν θα γίνει καμία συζήτηση παρά μόνο μια χειραψία, όπως με τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής και άλλους επιφανείς Έλληνες που πήγαν χθες στο Λευκό Οίκο για την αναβληθείσα γιορτή της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ επετείου.

Μια χειραψία κρατάει 5-10 δευτερόλεπτα και μια τυπική ανταλλαγή φιλοφρονήσεων το πολύ μισό λεπτό.Δοκιμάστε το.

Η «τυπική χειραψία» σύμφωνα με τις επίσημες δηλώσεις του Γιάννη Βαρουφάκη κράτησε…10 λεπτά!!! Χρόνος που στην πολιτική θεωρείται , εν είδει φυσικά ανεκδότου, ικανός «να γνωριστεί ένα ζευγάρι,να αποκτήσει παιδιά,να τα παντρέψει και να υποδεχθεί εγγόνια».

Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Ερνεστ δηλωσε ότι απομια καλή λύση του προβλήματος της Ελλάδας θα ωφεληθεί και η παγκόσμια αλλά και η αμερικάνικη οικονομία. Όπερ μεθερμηνευόμενον σημαίνει ότι ΔΕΝ είναι θέμα του Σόιμπλε, όπως μέχρι τώρα εμφανίζεται απο το ΜΕΓΚΑ και εκείνους που αναγνωρίζουν ως έχοντα αποφασιστικό ρόλο στο ελληνικό ζήτημα ΜΟΝΟ τον εν λόγω «ξεγάνωτο τενεκέ» (με την έννοια του άσχημα ηχούντος) της ελληνικής οικονομίας.

Η Λαγκάρντ έχει, λέει συνάντηση σε εξαιρετικό κλίμα με τον Βαρουφάκη εκτός προγράμματος.
Ο Μοσκοβισί είπε (χθες και αυτός) ότι δεν συζητείται γιατί αυτό θα έχει άσχημες επιπτώσεις και σε άλλους.

Ο αμερικανός Υπουργός Οικονομικών θα δει σήμερα επίσημα τον Βαρουφάκη και ανεπίσημα τον Σόιμπλε,που βρίσκεται- ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ντε- στην Ουάσιγκτον για τη σύνοδο του ΔΝΤ.

Ο Σόιμπλε δήλωσε ότι θα δοθούν χρήματα στην Ελλάδα αν αρχίσει μεταρρυθμίσεις σε ΓΕΝΙΚΕΣ γραμμές και όχι αν εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις στο 100%.

Τι καταλάβατε από τις πρώτες αυτές εικόνες;

Πριν απαντήσετε να περιμένετε και τις άλλες συναντήσεις που θα γίνουν σήμερα.το αποτέλεσμά τους θα φανεί μετά ΑΡΚΕΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. Ώς τότε ψύχραιμοι και το «ταπί» μην το διαβάζετε με τον ίδιο τρόπο που το διαβάζουν στο ΜΕΓΚΑ, στο οποίο έχουν πολλούς νταλκάδες,όπως την επένδυση στη Χαλκιδική,τις άδειες για τα ΜΜΕ και πολλές ακόμα που δεν φαίνονται…

Μετοχάρα του ΜΕΓΚΑ είναι και σε κάτι βρομερούς καταλόγους με ΜΙΖΕΣ απο εξοπλιστικά…

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου