Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ- ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΛΟΓΩ ''SUCCESS STORY''!

Τ' ακούσατε, σύντροφοι; Τρέμε Αλέξη Τσίπρα!

Ετοιμάζεται, λέει, ο κυβερνητικός "Μανωλιός" να βάλει τα ρούχα αλλιώς για να δείξει ότι πήρε το μήνυμα της κάλπης. Και επειδή στο "δημοκρατικό" πολιτικό τσίρκο, για κακή μας τύχη, υπάρχει πάντα στελεχοπενία, ετοιμάζονται οι Σαμαράς-Βενιζέλος να επιλέξουν υπουργούς από υλικά κατεδάφισης προηγούμενων success stories, δηλαδή να αξιοποιήσουν πολιτικά μπάζα! Ωιμέ!

 Σχιζοφρενικό! Ακόμη και ο πρωταγωνιστής της κοτζάμ success story, ο Γιάννης Στουρνάρας, λένε ότι θα πάρει δρόμο για να... ξεκουραστεί!

Κάποιος άλλος άσχετος μπαρμπέρης πρέπει να καθίσει στην καυτή καρέκλα του για να πειραματιστεί κι αυτός στου κασίδη λαού το κεφάλι. Βαβαί, παπαί!

Μα τη δημοκρατία τους, έχουν πλάκα οι κυβερνώντες. Μεγαλύτερη πλάκα όμως έχει ο λαός, με τη γαϊδουρινή υπομονή που επιδεικνύει στα γελοία καμώματά τους, και τα ΜΜΕ που άρχισαν ήδη να μας βομβαρδίζουν με σενάρια ανασχηματισμού και ονόματα υπουργοποιήσιμων πολιτικών μπάζων, λες και θα στάξει η ουρά του γαϊδάρου!

Η μόνη μεγάλη απορία που έχω είναι πώς δεν ανακάλυψαν ακόμη την πυγολαμπίδα για να την υπουργοποιήσουν. Τι είπατε; Είναι μεγάλη σε ηλικία; Μα τι λέτε τώρα; Η πυγολαμπίδα είναι σχεδόν νεάνις μπροστά στο Μανώλη Γλέζο που τον στέλνουν στην Ευρωβουλή για να πρωταγωνιστήσει στον πόλεμο κατά της Άνγκελα Μέρκελ. 

Καλά κρασιά!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου