Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Αυτή την Κυριακή έχουμε υποχρέωση να ψηφίσουμε ενάντια στην κυβέρνηση Σαμαροβενιζέλων στις ευρωεκλογές αλλά και σε όποιους δήμους – περιφέρειες υπάρχει η δυνατότητα.

Έχουμε υποχρέωση απέναντι στους εαυτούς μας και στις γενιές που έρχονται, να κάνουμε τα πάντα για να απαλλαγούμε όσο το δυνατό γρηγορότερα από τους ακροδεξιούς ξεπουλητάδες της χώρας και της ζωής μας.

Αυτή την Κυριακή έχουμε υποχρέωση να ξαναβρούμε ως κοινωνία την τσαλαπατημένη μας αξιοπρέπεια και να πετάξουμε από πάνω μας την σαπίλα που μας απομυζεί τόσα χρόνια τις ζωές, καταψηφίζοντας τα κόμματα της συγκυβέρνησης και όλα τα παράγωγα και τους κλώνους τους.

Αυτή την Κυριακή οι νεοναζί αλλά και οι ναζί των χρηματιστηρίων, οι ενδεδυμένοι με το κοστούμι του ρεαλιστή δημοκράτη, οι ακροδεξιοί και οι λεγόμενες κεντροαριστερές τσόντες τους αλλά και οι καμουφλαρισμένοι με απολιτίκ παρλαπίπα βραχίονες του συστήματος επιβάλλεται να καταποντιστούν.

Μήπως και αλλάξει η ζωή μας επίπεδο. Μήπως και ξανασταθούμε στα πόδια μας και σταματήσουμε την εκποίηση της Ελλάδας.

ΥΓ/ Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η παρωχημένη συστημική αριστερά δεν έχει τα φόντα παρά μονάχα για να γίνει ένας συμβιβασμένος διαχειριστής της υπάρχουσας κατάστασης αλλά τουλάχιστον ας προσπαθήσουμε να σταματήσουμε εδώ τον κατήφορο προς την εξαθλίωση, την εκπόρνευση, την αναξιοπρέπεια

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου