Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ;

Όσοι προάγουν την ατζέντα των μαζικών εμβολιασμών συχνά καταφεύγουν σε τακτικές φόβου για να επιβάλλουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στον κόσμο. Υποστηρίζουν ότι όσοι δεν εμβολιάζονται αποτελούν κίνδυνο για την υγεία του υπόλοιπου πληθυσμού που έχει εμβολιαστεί γιατί οι τελευταίοι ενδέχεται να μολυνθούν από φορείς με ασθένειες όσων δεν έχουν εμβολιαστεί!

Η μη ορθότητα ενός τέτοιου ισχυρισμού είναι πασιφανής! Αν τα εμβόλια προστάτευαν τους ανθρώπους από τις μεταδοτικές ασθένειες, τότε εκείνοι που έχουν εμβολιαστεί δεν θα έπρεπε να ανησυχούσαν, αν βρισκόντουσαν στο ίδιο περιβάλλον με όσους δεν έχουν εμβολιαστεί. Έτσι και αλλιώς το εμβόλιο θα «προστάτευε» την υγεία τους, έτσι δεν είναι; Φυσικά, όλα αυτά είναι θέμα προπαγάνδας. Τα εμβόλια δεν λειτουργούν καθόλου. Διαφημίζονται όλα κάτω από την ομπρέλα μίας υστερίας για την προστασία από τις ασθένειες και προωθούνται σαν μία μορφή λατρείας από γιατρούς που έχουν εγκαταλείψει την πραγματική επιστήμη εδώ και πολύ καιρό.

Ποιος είναι ο πραγματικός κίνδυνος για τους άλλους; Εκείνοι που συστηματικά παίρνουν αντιβιοτικά. Όπως έχει αποδειχθεί, ο πραγματικός κίνδυνος που ελλοχεύει από τις μεταδοτικές ασθένειες με την προσωπική επαφή είναι από τους ανθρώπους που παίρνουν συχνά αντιβιοτικά. Αυτοί που καταναλώνουν πάρα πολλά αντιβιοτικά παθαίνουν ανοσία στα μικρόβια και έτσι μπορούν να μεταδώσουν τις ανθεκτικές στα φάρμακα ασθένειες σε όσους βρίσκονται γύρω τους. Το ποσοστό επικινδυνότητάς τους να αναπτύξουν υπέρ-ιούς αυξάνεται δραματικά σε αναλογία με τη συχνότητα και τη διάρκεια χρήσης των συνταγογραφούμενων αντιβιοτικών (δες εδώ http://www.naturalnews.com/028479_superbugs_antibiotics.html) . Το πιο επικίνδυνο μέλος της οικογένειάς σας λοιπόν αποδεικνύεται ότι είναι όχι αυτό που δεν έχει εμβολιαστεί, αλλά αυτό που παίρνει αντιβιοτικά! Αποτελεί πρόσφορο έδαφος αναπαραγωγής για κάθε βακτηριακή μετάλλαξη που μπορεί να είναι θανάσιμη.

Για αυτό και όσοι γνωρίζουν ξέρουν ότι τα νοσοκομεία είναι το πιο επικίνδυνο μέρος που μπορεί να επισκεφθεί κανείς. Τα νοσοκομεία είναι τα μέρη όπου τα σούπερ-μικρόβια μπορούν εύκολα να μεταδοθούν από τον ασθενή στον γιατρό και από τον γιατρό σε έναν άλλο ασθενή. Αυτά τα υπέρ-μικρόβια συνήθως μεταδίδονται από το ιατρικό προσωπικό που δεν πλένουν τα χέρια τους κάθε φορά που αγγίζουν έναν ασθενή. Όπως αναφέρθηκε τον Ιανουάριο του 2010 από το Natural News, 247 άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά στα νοσοκομεία των ΗΠΑ επειδή το ιατρικό προσωπικό δεν είχε πλύνει τα χέρια του (δες εδώ http://www.naturalnews.com/027981_doctors_hand_washing.html).

Και οι γιατροί, φυσικά, έχουν μερίδιο ευθύνης σε αυτό, δηλ. στη δημιουργία σούπερ-ιών αφού συνταγογραφούν αντιβιοτικά σαν να ήταν καραμέλες. Με το που εμφανίζεται κάποιος στο ιατρείο τους με ένα απλό κρύωμα συνήθως ο γιατρός του δίνει ένα νέο αντιβιοτικό και έτσι επωφελείται με ποσοστά σε κάθε νέα συνταγή που γράφει. Ο ασθενής στο μεταξύ ξοδεύει τα χρήματά του σε ένα άχρηστο φάρμακο το οποίο στην ουσία δεν του κάνει τίποτα και εκτός των άλλων είναι και επικίνδυνο. Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο αυξάνει δραματικά κάθε πιθανότητα ο ασθενής να αναπτύξει εκείνα τα στελέχη που θα είναι ανθεκτικά στα φάρμακα, αλλά πετώντας τα αντιβιοτικά στα σκουπίδια μετά τη χρήση τους μολύνεται εξαιρετικά και ο υδροφόρος ορίζοντας.

Έτσι, λοιπόν, την επόμενη φορά που θα βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο και θα κοιτάξετε ύποπτα αυτόν που θα φταρνιστεί, σκεφτείτε τι πραγματικά συμβαίνει. Το ιατρικό κατεστημένο και όχι μόνο θέλει να σας πείσει ότι όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί είναι κίνδυνος για την υγεία σας, ενώ στην πραγματικότητα εκείνοι που συνειδητά αρνούνται να εμβολιαστούν είναι συνήθως αρκετά πιο υγιείς και αρρωσταίνουν πολύ πιο σπάνια από όλους αυτού που τρέχουν να κάνουν εμβόλια.
Σε μεγάλο ποσοστό αυτά που είναι επικίνδυνα για την υγεία σας είναι οι γιατροί και οι φαρμακοβιομηχανίες. Σκεφθείτε καλά τις παρακάτω περιπτώσεις και τις επιπτώσεις τους στη δημόσια υγεία…δεν είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας:

—Ο κατά τα άλλα συμπαθής παππούς που παίρνει ψυχοτρόπα φάρμακα και οδηγεί.
—Εκείνος ο έφηβος που πάσχει από κατάθλιψη του δίνουν αντικαταθλιπτικά και τον κάνουν να έχει βίαιες αυτοκτονικές τάσεις.
—Ο συμπαθής παιδίατρός σας που εμβολιάζει τα παιδιά σας με χημικά υπό το δικό σας φόβο πως αν δεν το κάνει το παιδί σας δεν θα μπορεί να γραφτεί στο σχολείο.
—Ο ογκολόγος σας που σας παραπέμπει σε χημειοθεραπεία χωρίς να έχετε ιδέα για τα κέρδη που βγάζει με το να σας δώσει χημικά που δηλητηριάζουν το σώμα σας.
—Ο οδηγός του λεωφορείου που πάσχει από καρδιά και παίρνει έξτρα δόσεις φάρμακου με στατίνες και παθαίνει μία θανατηφόρα καρδιακή ανακοπή ενώ οδηγεί.

Αυτά και άλλα είναι οι πραγματικοί κίνδυνοι για την υγεία σας και όχι μερικοί άνθρωποι που αρνούνται να εμβολιαστούν. Φυσικά, το ιατρικό κατεστημένο δεν θέλει να γνωρίζετε τους κινδύνους που συνδέονται με τη χρήση των προϊόντων τους. Όλα τους τα σκευάσματα είναι απολύτως ασφαλή! Απόλυτα αποτελεσματικά, σε εξαιρετικές τιμές και εξαιρετικά επικερδή! Για όνομα των θεών, δεν υπάρχει τίποτα άσχημα με αυτά, αλλιώς ο ΕΟΦ δεν θα είχε δώσει την έγκρισή του, έτσι δεν είναι;
[σημ. συγγ.: Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μία προσωπική εμπειρία για να δείτε τους τρόπους με τους οποίους μπορούν και έχουν κάθε δικαίωμα να σας καρφώσουν με τις βελόνες τους σε κάθε ευκαιρία ακόμα και αν δεν έχει να κάνει με θέματα δημόσιας υγείας ή κινδύνου. Για να δείτε ότι δεν είναι υπερβολές. Πριν λίγα χρόνια σαν μεταπτυχιακή φοιτήτρια μου απονεμήθηκε μία ετήσια υποτροφία για έρευνα (όχι δεν είχε καμία σχέση με ιατρικά και δεν ήταν σε κάποια χώρα του λεγόμενου Τρίτου Κόσμου, αλλά εδώ στην Ελλάδα).


Ανάμεσα στα άλλα που μου ζήτησαν όταν συμπλήρωνα τα τελικά χαρτιά για να μου τη δώσουν ήθελαν να δουν το φάκελο με το τι εμβόλια είχα κάνει. Γιατί; Έλα ντε! Αν δεν είχα κάνει τη λίστα με τα προβλεπόμενα εμβόλια δεν μου έδιναν την υποτροφία! Καθόλου, λοιπόν, υπερβολές αφού μπορούν για πλάκα να σας φέρουν στα μέτρα τους και να σας ελέγξουν με κάθε τρόπο ακόμα και το μέλλον σας. Και όλα αυτά για το καλό όλων μας, βεβαίως βεβαίως.]

Της Σταυρούλας Χοχλιδάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου