Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΚΟΝΙΖΕΙ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ!

Ο Βενιζέλος αποφάσισε, λέει, να κινηθεί στο εσωκομματικό τοπίο και να πάρει πρωτοβουλίες. Αυτά σύμφωνα με πληροφορίες και διαρροές από την Ιπποκράτους. Μπείτε στο kafeneio αν δε με πιστεύετε.
Δεν θα βάλει, λέει, το όνομα του Γιώργου Παπανδρέου στις λίστες του ΠΑΣΟΚ με τους υποψηφίους για τις εκλογές, και εξετάζει εισήγηση να βγάλει από τις λίστες των επόμενων εκλογών και όλους τους υπουργούς του. Άκουσον, άκουσον!

Δηλαδή δε θα βάλει στις λίστες ούτε τον εαυτό του; Στόχος, λέει, δεν είναι άλλος από το να αφαιρέσει το ΠΑΣΟΚ από πάνω του τη «σφραγίδα» της εισόδου της χώρας στο μνημόνιο, έτσι ώστε να πετύχει ένα καλύτερο εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά και να δείξει ότι έχει λάβει το μήνυμα της κάλπης της 6ης Μαΐου.

Κοίτα να δεις κουτοπονηριές ο Βαγγέλης ο εξολοθρευτής που μας γονάτισε με τα χαράτσια με τα πολλά προσόντα! Θεωρεί τον εαυτό του αθώο του αίματος των Ελλήνων που αυτοκτόνησαν από την πολιτική του. Βρε το Βαγγέλη, βρε το Βαγγέλη, πώς τα σκαρφίζεται! Θυμάστε πώς υποστήριξε μετά μανίας το δημοψήφισμα του ΓΑΠ, και όταν είδε την οργή της Μέρκελ και του Σαρκοζί έβγαλε την ουρά του απέξω και το αποκήρυξε; Αυτός είναι ο Βαγγελάκης του ΠΑΣΟΚ!

Θρασύδειλος, κουτοπόνηρος, χωρίς πολιτικό ήθος και χωρίς μπέσα. Παρεμπιπτόντως, είδατε δουλοπρέπεια που εκδήλωσε χθες ο Βαγγελάκης προς τον Αλέξη Τσίπρα; «Κάνε ότι θες, μόνο να μείνουμε στο ευρώ»! Φαντάζεστε αυτός ο πολιτικός νάνος πώς προσκύναγε τους αξιωματούχους της ΕΕ; Κατά την ταπεινή μου άποψη, αλλά και κατά τον κοινό νου, ολόκληρη η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ που υπέγραφε τις προδοτικές αποφάσεις του Γιώργου Παπανδρέου πρέπει να ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ αύτανδρη μπας και γλιτώσει το ΠΑΣΟΚ από ολοκληρωτικό αφανισμό και χάσει η Βενετιά βελόνι.

Εκείνοι που πρέπει να εκτελεστούν πολιτικά πρώτοι είναι: Γιώργος Παπανδρέου, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Ευάγγελος Βενιζέλος. Αυτή είναι η τριανδρία του θανάτου. Όλα τ’ άλλα είναι μισοδουλειές και λόγια ν’ αγαπιόμαστε, και ο κόσμος δε μασάει πια κουτόχορτο.Το ΠΑΣΟΚ πρέπει επιπλέον ν’ αλλάξει όνομα, σήμα, τα πάντα που προκαλούν οργή και ναυτία στους χειμαζόμενους πρώην οπαδούς του.

Επίσης παρόμοια αυτοκάθαρση πρέπει να γίνει και στη ΝΔ. Όσο για το ΚΚΕ αυτό έχει στοιχειώσει και τα στοιχειά δεν ανανεώνονται.

Της Μαρίας Σεφέρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου