Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ...<ΡΗΜΑΔΙ> ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ



Λίαν ενθουσιώδης για το "Σωματίδιο του Θεού" ο κύριος Νανόπουλος, όπως αποδεικνύεται από τη στιχομυθία του με την Πόπη Τσαπανίδου! Και πολύ "γλαφυρός", ε; Εκτός, βέβαια, κι αν από την πολλή χαρά του χάνει τα λόγια του...

Παραθέτω αποσπάσματα από το video που ακούσατε για να τα μελετήσουμε και να βάλουμε μυαλό. Νισάφι πια! Όλο με το ψωμί θ' ασχολούμαστε; Υπάρχει και το "Σωματίδιο του Θεού" που άγγιξαν οι επιστήμονες! Άλλο τώρα αν δεν έχουμε ανακαλύψει τα μυστικά του δικού μας σωματιδίου και πώς να το διατηρούμε υγιές και αειθαλές.

Δημήτρης Νανόπουλος: «Η ζωή του ανθρώπου δεν πρόκειται ν’ αλλάξει με το… (δεν ακούγεται το υπόλοιπο διότι η κ. Τσαπανίδου μιλάει πάνω του). Απλώς οι άνθρωποι θα πρέπει να αισθανθούν περήφανοι που σ’ αυτή τη γενιά κατορθώνουμε και φτάνουμε την επιστήμη σε τέτοιο σημείο. Γιατί όπως ξέρετε, τα πράγματα δεν είναι μόνο, πώς το λένε, άρτος και θεάματα και ψωμί και βούτυρο. Είναι να καταλαβαίνουμε και τι γίνεται μέσα σ’ αυτό το Σύμπαν το ρημάδι που ζούμε. Έτσι;

Γιατί έχουμε τυφλωθεί κι έχουμε πάθε ομαδική παράκρουση νομίζω, κι όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά παντού με όλα αυτά τα συστήματα.

Λοιπόν, νομίζω ότι υπάρχουν και πιο, κατά κάποιο τρόπο, ενδιαφέροντες τρόποι σκέψης. Και νομίζω ότι αυτό συμβάλλει στο να εξυψωθεί πάλι η ανθρώπινη σκέψη. Έτσι; Και η όψη που έχουμε για το Σύμπαν.

Διότι εάν πραγματικά αυτά που λένε οι θεωρητικοί πιστοποιούνται και πειραματικά, σημαίνει ότι καταλαβαίνουμε τι λέμε κι αυτό μας αλλάζει σημαντικά, όχι μόνο για τους ειδικούς που ενδιαφέρονται αλλά και για την όψη που πρέπει να έχει ο κόσμος για το Σύμπαν. Πώς δημιουργήθηκε, πώς έφτασε μέχρις εδώ τεκμηριωμένος σε επιστημονικά δεδομένα πάρα πολύ σημαντικά.

Γι’ αυτό σας λέω πάρα πολύ σημαντική μέρα. Θεωρώντας βέβαια ότι θα πούνε αυτά που νομίζουμε ότι θα πούνε. Έτσι;»

Λοιπόν, κύριε Νανόπουλε, οφείλω να σας πληροφορήσω ότι ο πεινασμένος ποσώς ενδιαφέρεται για το "Σωματίδιο του Θεού" ή το "Μποζόνιο του Higgs" ή «Σωματίδιο της αρχής του παντός». Αυτές οι πολυτέλειες είναι για τους χορτάτους. Ο κοσμάκης αγωνιά αν αύριο θα έχει ψωμί να φάει και πασχίζει να επιβιώσει μέσα σε μια ζούγκλα όπου ανθρωπόμορφα τέρατα απειλούν να τον ξεσκίσουν και να του πιουν το αίμα.

Άραγε το "σωματίδιο" που μεταλλάσσει το ανθρωποειδές κτήνος σε Άνθρωπο πότε θα το ανακαλύψουν οι επιστήμονες; Έχουν αργήσει πολύ!

Ώστε, κατά τη γνώμη σας, η ανακάλυψη του "Σωματιδίου του Θεού" θα συμβάλει στην εξύψωση της ανθρώπινης σκέψης, ε; Δηλαδή, λέτε να δούμε τους επιστήμονες-τέρατα, που εργάζονται νυχθημερόν για την ανακάλυψη όλο και πιο αποτελεσματικών "high tech" υπερόπλων μαζικής καταστροφής, να έρχονται στα συγκαλά τους και να τα βροντάνε κάτω πηγαίνοντας για βρούβες; Αυτό δε θάπρεπε να συνεπάγεται η εξύψωση της ανθρώπινης σκέψης;

Κύριε Νανόπουλε, το πραγματικό "Σωματίδιο του Θεού" είναι αόρατο και δεν τεκμηριώνεται στα επιστημονικά εργαστήρια. Το αληθινό "Σωματίδιο του Θεού" είναι άυλο, πνευματικό, και διαπερνά το Σύμπαν. Ένα τέτοιο θεϊκό σωματίδιο βρίσκεται στον πυρήνα της ανθρώπινης ύπαρξης. Όμως οι επιστήμονες δε μπορούν να το συλλάβουν με το νου, ούτε να το τεκμηριώσουν με επιστημονικά εργαλεία.

Αυτό το πνευματικό Σωματίδιο του Θεού είναι ανάγκη να ψηλαφίσει το ανθρωποειδές για να γίνει άνθρωπος. Και πώς θα το αγγίξει; Είναι πολύ απλό: Με την καρδιά! Με την άδολη ΑΓΑΠΗ προς το συνάνθρωπο! Με την ΑΓΑΠΗ προς την Αλήθεια, τη Δικαιοσύνη και την Ειρήνη!

Μην παραμυθιάζετε, λοιπόν, τον κόσμο περί ανακάλυψης του υλικού Σωματιδίου του Θεού. Άλλωστε, το Σύμπαν ολόκληρο είναι το σώμα του Θεού, και πίσω και πριν από οποιαδήποτε «Μεγάλη Έκρηξη» βρίσκεται ο Υπέρτατος Νους, η Αρχική Αιτία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου