Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Α'Ι' ΧΑΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΓΙΟΥΝΚΕΡ!

του Γιάννη Ντάσκα

 Στην Ελλάδα επί 5 χρόνια, από την άνοιξη του 2010 έχουν στα χέρια τους τη λίστα Λαγκάρντ και την ερευνούν…

Χρειάστηκε να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ για να υπάρξει μια δήλωση του αρμόδιου Υπουργού Δικαιοσύνης ότι δεν παραγράφηκαν και του Υπουργού Οικονομικών ότι ερευνώνται εντατικά τώρα..

Στην Ελλάδα το σκάνδαλο ΖΗΜΕΝΣ είναι γνωστό από το 2006 και ακόμα δεν έχουν ερευνηθεί βασικές πτυχές του, όπως τα ναυπηγεία με τα γερμανικά υποβρύχια, εξωχώριες εταιρείες, και καμία δίκη δεν έχει προχωρήσει μετά ουσιαστική έρευνα.Ούτε καν η έρευνα για τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει Κτηματολόγιο σε κανένα εκτός πόλης σημείο παρότι έχει διαπιστωθεί σκανδαλώδης διαχείριση και κοινοτικών κονδυλίων.

Στην Ελλάδα ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής γνωστός για τα «λάρτζ» χαμόγελα και τα αραχτά στη Μύκονο με τις χρωματιστές «σκελέες-μαγιώ» δήλωσε ότι δεν μπορεί να περιμένει ώρες στη Βουλή κλπ κλπ με το γνωστό εκφραστικό επίπεδο για γαϊδούρια κλπ απέναντι σε ομολογουμένως πολύ συγκρατημένη στις εκφράσεις και στην ψυχραιμία Ζωή Κωνσταντοπούλου…

Στην Ελλάδα η διαφθορά στον αθλητισμό από την εποχή του ντόπιγκ του 1997 βγάζει μάτια και οι βίλες ατόμων που ασχολήθηκαν με τον αθλητισμό τα τελευταία 25 χρόνια έχουν επεκταθεί και στις ερωμένες τους!

Στην Ελλάδα η Δήμητρα Λιάνη και η Χριστιανική(!!!) Ενωση Νεανίδων έχουν ΣΤΗΣΕΙ εδώ και χρόνια έναν περίεργο χορό γύρω απο τις μαιζονέτες που αντικατέστησαν τη βίλα.Ο χορός περιλμβάνει δικαστικά «μέτρα» που αρχίζουν εδω και χρόνια αλλά ποτέ δεν τελειώνουν,αλλά συντηρούν την εικόνα μιας πτωχής και παραπαίουσας οικονομικά χήρας πρωην πρωθυπουργού.
Κατά σύμπτωση είναι ο πρώην πρωθυπουργός επι του οποίου άρχισαν οι αγορές του αιώνα και άρχισε και ο στενός φίλος του πρωην πρωθυπουργού να φοράει κολλάρο.

Στην Ελλάδα υπάρχουν στοιχεία για συμμετοχή στο πάρτι του χρηματισμού και δημοσιογράφων και συγκροτημένων τύπου ,προκειμένου να φτιάχνουν το κλίμα υπέρ γερμανικών,γαλλικών (κυρίως) και αμερικανικών εταιρειών χρόνια.

Για έναν πρωθυπουργό που άσκησε τα καθήκοντά του χωρίς να ενοχλήσει τίποτα από τα προαναφερόμενα,τον Αντώνη Σαμαρά,χθες ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλώντ Γιούνκερ δήλωσε ότι «δεν τον πρόδωσε ποτέ σε αντίθεση με τον νεόκοπο Υπουργό Γιάννη Βαρουφάκη και τον νεόκοπο πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που φαίνεται ότι (ευτυχώς…) τον πρόδωσαν.

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις αυτές αξιωματικοί του αμερικανικού FBI εισάβαλαν πρωί-πρωί σε πολυτελές ξενοδοχείο της Ζυρίχης Ελβετίας και συνέλαβαν κορυφαία στελέχη της διοίκησης του γερμανο- Ελβετού προέδρου της ΦΙΦΑ Μπλάτερ για διαφθορά.Τους κατηγορούν οτι «τα παίρνουν από όπου μπορούν στήνουν αγώνες,στήνουν τα πάντα στον αθλητισμό»

Ανάμεσά τους και στέλεχος από την Κόστα Ρίκα,η οποία είχε εκείνη την περίεργη διαδρομή στο πρόσφατο Μουντιάλ και απέκλεισε περιέργως και την Ελλάδα από τους οκτώ…

Στην Ελλάδα κυκλοφορούν κασέτες που δείχνουν διαφθορά στον απόλυτο βαθμό και δεν κινείται όχι εισαγγελέας να περάσει ξαφνικά και πρωί-πρωί χειροπέδες,αλλά ούτε φύλλο…

Αϊ χάσου Γιούνκερ και εσύ και οι προδοσίες σου… Ένας από τους σταυρωτές του Ελληνικού λαού είσαι και τίποτα καλύτερο. Τον αν έχεις και φίλους στην Ελλάδα πρόβλημα των φίλων σου…

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου