Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

της Λέτας Καλαμαρά

Αλλεπάλληλα σοκ στον ευαίσθητο χώρο της Άμυνας της χώρας, συμβαίνουν με την ανάληψη της Υπουργίας από τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Π. Καμμένο.
Τον πολιτικό της νέας Κυβέρνησης υπεύθυνο για τον σκληρό πυρήνα της ύπαρξης του ελληνικού κράτους στη σημερινή του έκταση.

Η δημόσια ομολογία για την επάνδρωση με 30% των Μονάδων στην Παραμεθόριο με ταυτόχρονη επάνδρωση στο 400% Μονάδων στην ενδοχώρα αποτελεί ένα εθνικό έγκλημα. Το ποσοστό επάνδρωσης των Μονάδων αποτελεί απόφαση ΚΥΣΕΑ και η παραπάνω πραγματικότητα, παρόντος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού κ.Κωσταράκου και υπεύθυνου στρατιωτικά για τη χώρα επί μνημονιακών Κυβερνήσεων, χρήζει αυτοκριτικής για πολλούς, πολιτικούς και μη. 
 
Ο Έλληνας φορολογούμενος δεν στερείται των παιδιών του και των χρημάτων του για να λειτουργούν οι Ένοπλες Δυνάμεις ως πολιτικό λάφυρο στον εκάστοτε Υπουργό Άμυνας προς άγρα ψήφων. Πολύ περισσότερο ως ενέχυρο αστεριών σε άτολμους αξιωματικούς.
 
Η έντιμη αποκάλυψη του νέου Υπουργού Άμυνας που διαδέχτηκε, μετά από μία σύντομη υπουργία του κ.Δένδια, τον νυν αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και φαβορί σύμφωνα με συνεχή δημοσιεύματα για Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ.Αβραμόπουλο αποτελεί κόλαφο για τη σηψαιμική κοινωνία μας. Μία κοινωνία που αν δεν συνέλθει σύντομα μαζί με τους θεσμούς της θα θρηνήσει ένα ακόμη 1922.
 
Δεν πιστεύει κάποιος νοήμων ότι Μονάδες με 30% μπορούν να υπερασπιστούν την Πατρίδα άμεσα στο προπύργιο της Ελλάδας. Δεν πιστεύει κανείς ότι αυτό το 30% δεν θα πέσει άδικα. Δεν πιστεύει κανείς ότι ευρωπαϊκοί στρατοί υπάρχουν με 30% και με μεγάλα λόγια πατριοφροσύνης.
 
Το σοκ αυτό διαδέχεται εκείνο του ευτελή Πτεράρχου ε.α. της οκάς που τσέπωσε 800 εκατομμύρια δραχμές υπηρετώντας την Πατρίδα, όπως δυστυχώς αρκετοί ακόμα στη συνέχεια. Είναι απορίας άξιον πως δεν εκπίπτει στο βαθμό του στρατιώτη, αν και αυτός ο βαθμός είναι πολύ υψηλός, λαμβάνοντας υπόψη τις θυσίες των νέων μας εν ειρήνη και εν πολέμω.
 
 Για να ξαναφτιάξεις ένα Κράτος όπως ορθώς οραματίζεται ο νέος Πρωθυπουργός μας οφείλεις να αρχίσεις από τον σκληρό πυρήνα του διασπώντας τον, ακόμα και αν χρειαστεί ατομική έκρηξη. Αλλιώς είναι μάταιο να προγραμματίζεις και να διαλαλείς οτιδήποτε εις βάρος μίας εξαθλιωμένης κοινωνίας, όταν ο εχθρός βρίσκεται μέσα σου.
 
Μπορείς ίσως να κοροϊδέψεις τους πάντες κολλώντας τη μίζα ενός έθνους, ποτέ όμως τον ιστορικό του μέλλοντος και τους αγέννητους Έλληνες...
 
thedayafter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου