Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΜΕ 40 ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ 38ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Τραγικό θάνατο είχε μια 38χρονη γυναίκα από την Βουλγαρία, η οποία βρέθηκε νεκρή την περασμένη Παρασκευή στην τουαλέτα ενός σπιτιού στην περιοχή του Φραγκοκάστελου.

Η απελπισμένη γυναίκα σε κατάσταση αμόκ κατάφερε στον εαυτό της περισσότερες από 40 μαχαιριές στην προσπάθειά της να βάλει τέλος στη ζωή της. Οι δεκάδες μαχαιριές που εντοπίστηκαν στο σώμα της δεν στάθηκαν ικανές για να κόψουν το νήμα της ζωής της, μέχρις ότου κατάφερε το τελευταίο και καίριο πλήγμα στο λαιμό της, που είχε ως αποτέλεσμα να της κόψει την καρωτίδα και να την οδηγήσει στο θάνατο.

Ο  ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης, εξετάζοντας τη σορό της άτυχης γυναίκας, συμπέρανε από τα ευρήματά ότι ο θάνατός της οφείλεται σε αυτοκτονία.

Μάλιστα, η ίδια φέρεται αρχικά να προσπάθησε με ένα κουζινομάχαιρο να κόψει τις φλέβες και στα δύο της χέρια αλλά δεν τα κατάφερε. Πήρε ένα δεύτερο μαχαίρι και προσπάθησε να το καρφώσει στην καρδιά της, όμως το πλήγμα που προκάλεσε ήταν επιφανειακό.

Σε κατάσταση αμόκ κάρφωσε το μαχαίρι στο λαιμό της τουλάχιστον εφτά φορές μέχρις ότου επέλθει ο θάνατος. Ο ιατροδικαστής κάνει λόγο για τουλάχιστον 40 προσπάθειες με τη χρήση δύο μαχαιριών.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου