Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΤΟ 95.7% ΤΩΝ ΚΡΙΜΑΙΩΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟΝ ΤΥΡΑΝΝΙΚΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ

Του Paul Craig Roberts
 
Σε μια άνευ προηγουμένου προσέλευση, ασύγκριτη με οποιαδήποτε άλλη εκλογική αναμέτρηση στη Δύση, το 95.7% των Κριμαίων ψήφισε υπέρ της ένωσης με τη Ρωσσία.

Όπως επεσήμανα νωρίτερα σήμερα, με τη διεστρεβλωμένη λογική της Ουάσινγκτον, η Κριμαία δεν ήταν ποτέ τμήμα της Ουκρανίας αφού οι Ρώσσοι δεν είχαν δικαίωμα ψήφου όταν ο Σοβιετικός δικτάτορας Khrushchev προσάρτησε τη Ρωσσική επαρχία της Κριμαίας στην Ουκρανία το 1954.

Ενώ οι Κριμαίοι γιορτάζουν στους δρόμους και οι διεθνείς παρατηρητές δηλώνουν ότι το δημοψήφισμα ήταν εντελώς δίκαιο και ελεύθερο από κάθε ανάμειξη και απειλή, ο νεοναζί Λευκός Οίκος δήλωσε: «δεν αναγνωρίζουμε κανένα βρωμερό δημοψήφισμα». Ο βλακώδης εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου δήλωσε ότι ο Λευκός Οίκος και «η διεθνής κοινότητα» – η Ουάσινγκτον μέσα στην αλαζονεία της νομίζει ότι είναι η φωνή της «διεθνούς κοινότητας» – δεν αναγνωρίζουν τα αποτελέσματα της δημοκρατίας στην πράξη.

Η δημοκρατία δεν είναι αποδεκτή από την Ουάσινγκτον, ή από τις ανάγωγες μαριονέτες που κυβερνούν εκ μέρους της Ουάσινγκτον στη Γερμανία, στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη Γαλλία, όταν δεν εξυπηρετεί την ηγεμονία της σε όλον τον κόσμο. Ο νεο-ναζί εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου ψευδόταν ασύστολα όταν ισχυρίστηκε ότι το δημοψήφισμα, το οποίο χαρακτηρίστηκε από τους διεθνείς παρατηρητές ως απόλυτα ελεύθερο, «έγινε κάτω από απειλές, βία και εκφοβισμό

Η δήλωση αυτή, την οποία όλος ο κόσμος γνωρίζει ως ψευδή, στιγματίζει την κυβέρνηση στην Ουάσινγκτον και τα υποταγμένα μέσα ενημέρωσης, ως τους χειρότερους και πιο επικίνδυνους ψεύτες που έχει δει ποτέ ο κόσμος. Το μόνο για το οποίο είναι ικανή η Ουάσινγκτον είναι το ψέμα: ο Σαντάμ Χουσεΐν διαθέτει όπλα μαζικής καταστροφής και διασυνδέσεις με την Αλ Κάϊντα, ο Πρόεδρος της Συρίας Άσαντ χρησιμοποίησε χημικά όπλα κατά των πολιτών του, το Ιράν έχει πρόγραμμα πυρηνικών όπλων, ο Καντάφι έδωσε στους στρατιώτες του βιάγκρα για να βιάζουν τις γυναίκες στη Λιβύη, η Ρωσσία εισέβαλε στην Κριμαία, ο Οσάμα Μπιν Λάντεν ήταν ο εγκέφαλος της 11/9. Θα μπορούσα να συνεχίσω με εκατοντάδες παραδείγματα των ψεμάτων της Ουάσινγκτον.

Πράγματι, μεταξύ αυτών που γνωρίζουν, η λέξη Ουάσινγκτον έχει γίνει συνώνυμη με τη λέξη ψεύτης.

Πότε θα τιμωρήσει ο κόσμος την εγκληματική συμμορία που προσποιείται ότι είναι η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών;

Πότε θα εκδώσει εντάλματα συλλήψης το Δικαστήριο Εγκλημάτων Πολέμου και το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο κατά των εγκληματικών καθεστώτων Ομπάμα, Μπους και Κλίντον;

Πότε θα κατασχεθούν τα περιουσιακά στοιχεία της κυβέρνησης των ΗΠΑ και των εκγληματικών μελών της;

Για πόσο καιρό ακόμα θα ανέχεται η ανθρωπότητα την αδιάκοπη καταστροφή χωρών και λαών της Σομαλίας, του Αφγανιστάν, του Ιράκ, της Λιβύης, του Πακιστάν, της Υεμένης, της Συρίας, της Ουκρανίας, με τη Ρωσία, το Ιράν και την Κίνα σε αναμονή;

Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών είναι η χειρότερη εγκληματική επιχείρηση στην ιστορία της ανθρωπότητας. Ούτε ένα μέλος της κυβέρνησης έχει πει την αλήθεια για οτιδήποτε μέσα στον 21ο αιώνα. Η εκτελεστική εξουσία ψεύδεται συνεχώς στο Κογκρέσο και οι δειλοί, οι αδύναμοι, οι αξιοφρόνητοι ανόητοι, κάθονται εκεί και το δέχονται. Το Κογκρέσο είναι τόσο άχρηστο που θα μπορούσε να καταργηθεί. Αναμένω τον Ομπάμα να εκδόσει άμεση εκτελεστική εντολή για την κατάργηση του άχρηστου αυτού θεσμού ανά πάσα στιγμή.

Όμως, «έχουμε ελευθερία και δημοκρατία.»

Η αλήθεια είναι ότι το σύνολο του κακού σε όλο το σύμπαν, έχει συγκεντρωθεί στην Ουάσινγκτον. Είναι αυτό το κακό που καταστρέφει εκατομμύρια ζωές και είναι αυτό το κακό που θα καταστρέψει τον κόσμο.

Μετάφραση Φαίη/Αβέρωφ

ΠΗΓΗ: paulcraigroberts.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου