Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΜΙΑΣ ΝΙΦΑΔΑΣ

Δεδομένα: Η Ελλάδα έχει μπελάδες, οικονομικούς μπελάδες. Εμείς οι Έλληνες βράζουμε, βράζουμε και κοχλάζουμε σε χύτρα ταχύτητας. Tο σημείο τήξης πλησιάζει, πλησιάζει γοργά και το ξέρουμε. Το ξέρουμε όλοι μας. Γνωρίζουμε όλοι ότι ώς έχει, διανύουμε το πράσινο μίλι ενός ακόμα 
θανατοποινίτη.

Eρώτησεις: Αισθάνεστε λοιπόν σαν πρόβατο περικυκλωμένο από λύκους; Εγώ σίγουρα ναι. Πιστεύετε ότι οι λύκοι είναι πολύ ισχυροί για να ηττηθούν; Εγώ τουλάχιστον όχι. Δέν είναι ανίκητοι, είναι απλά πολύ επιτήδειοι, οργανωμένοι και πανούργοι. Αισθάνεστε οργισμένοι; Ναί ναί, εγώ σίγουρα ναι. Αλλά βάζω όλα τα δυνατά μου για να μήν αφήσω την οργή μου να με συνεπάρει. Διότι πλεόν ξέρω. Ξέρω πολύ καλά ότι, εάν την αφήσω να με συνεπάρει, θα πάρω στην κυριολεξία κουμπούρι και θα αρχίσω να ρίχνω κατευθείαν στο ψαχνό. Θα φάω κανά πέντε-έξι πολύ-αγαπημένους βουλευτές έξω από την Βουλή πρίν προλάβουν τελικά να με μπαγλαρώσουν. Και μετά θα έρθουν οι υπόλοιποι από αυτούς και θα χρησιμοποιήσουν και αυτό το σκηνικό με πρωταγωνιστή εμένα αυτή την φορά, για να επιβάλλουν κανονικοτατα και επίσημα την αντι-τρομοκρατικό-στρατιωτική τους Χουντάρα στους υπολοίπους.

Γνωρίζω πολύ καλά πλέον ότι αυτό ήδη θέλουν οι ίδιοι. Και θα πάω εγώ να τους το δώσω στο πιάτο; Όχι. Όχι γιατί διαθέτω και εγκέφαλο. Όχι γιατί ξέρω ότι το ζωώδες ένστικτό μου δεν θα με βγάλει πουθενά. Παρακαλάνε να «τα πάρουμε όλοι στο κρανίο» ώστε να τους προσφέρουμε και την αντικειμενική πλέον δικαιολογία που αναζητούν . Άρα; Τι γινεται τότε; Έτσι έπεξα και έχασα, αυτό γίνεται τότε. Και λοιπόν, τί κάνουμε; Κάνουμε το εξής, γινόμαστε και εμείς επιτήδειοι. Αποφασίζουμε να παίξουμε το παιχνίδι τους. Ναί ναί, παίζουμε το παιχνίδι τους και τους κερδίζουμε στο ίδιο τους το παιχνίδι. «Πάσσαλος πασσάλω εκρούεται» έλεγαν οι αρχαίοι. Ένας βαθιά μπηγμένος πάσσαλος μέσα στη γή μόνο με έναν άλλο πάσσαλο βγαίνει από αυτήν. Αυτό κάνουμε και εμείς. Παίζουμε το παιχνίδι, αλλά το παίζουμε έξυπνα και χτυπάμε εκεί που πραγματικά πονάει. Όπως και αυτοί. Θάβουμε την οργή και πατσίζουμε με το ίδιο νόμισμα. Γίνομαστε και εμείς επιτήδειοι και πανούργοι, αλλά στρέφουμε την πανουργία μας πρός το κοινό καλό.. Όλοι μας μπορούμε να το κάνουμε αυτό και δέν μπορώ να δεχθώ το όχι ώς απάντηση. Το να μην θέλει κάποιος το δέχομαι, το να πεί όμως ότι δέν μπορεί δεν το δέχομαι.

(Εάν παρεμπιπτόντως ενδιαφέρεστε να διαβάσετε ποιό είναι το σχέδιο αντιμετώπισης, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω. Εάν από την άλλη ήδη πιστεύετε ότι θα διαβάσετε μια από τα ίδια, καλά θα κάνετε να μήν μπείτε κάν στον κόπο και να είστε και καλά...)

Καταρχήν αναγνωρίζουμε ποιός είναι ο πραγματικός εχθρός και συγκεκριμένα ποιά είναι η πηγή των δυνάμεών του. Δέν ασχολούμαστε πλέον αποκλειστικά με τους στρατιώτες του, αλλά τους χρησιμοποιούμε πρός όφελός μας ώστε να πάμε κατευθείαν για το κεφάλι, την μήτρα του εχθρού, τον εντολοδόχο των στρατιωτών. Πάμε κατευθείαν για το ψαχνό. Όπως ακριβώς έκανε και ο Αλέξανδρος στα Γαυγάμηλα. Πήγε κατευθείαν για τον Δαρείο. Μπορεί να μήν τον σκότωσε εκεί τελικά, αλλά εκεί τον έτρεψε σε φυγή. Αυτό ακριβώς πρέπει να κάνει και η Ελλάδα ενάντια στο καθεστώς αυτό.

Δέν μπαίνουμε από την άλλη, άλλο στην διαδικασία να στοχοποιούμε ευθεώς λόμπυ και ομάδες σάν τους ιθύνοντες της κατάστασης, όπως Σιωνιστές, Ταλμουδιστές, Εβραίους, Έλληνες, Μουσουλμάνους, Πακιστανούς, πολιτικούς αρχηγούς κομμάτων και κρατών, μεγαλο-επιχειρηματίες, Μπόμπολες, Σόρους και ιδρύματα. Γνωρίζουμε ότι ο διάολος έχει πολλά ποδάρια. Όλοι αυτοί είναι οι μόνο ενδείξεις της διαφθοράς και της αρρώστιας. Δέν είναι το έξυπνο επιτιθόμαστε αποκλειστικά μόνο σε αυτούς. Είναι χάσιμο χρόνου και προσπάθειας. Εμείς μονάχα έως τώρα καταγγέλλουμε και να αποκαλυπτουμε δυο, τρείς, έξη, δέκα από δαυτούς και από πίσω ξεφυτρώνουν άλλοι 20 τριάντα και πίσω από αυτούς άλλοι 60 και πάει λέγοντας. Αυτοί είναι σαν τη Λερναία Ύδρα. Πάμε κατευθείαν για το κεφάλι και όχι για το κούρεμα των μαλλιών της. Δέν

ασχολούμαστε με τους υπηρέτες πάμε κατευθείαν για το αφεντικό. Και για να το κάνω πιό συγκεκριμένο πάμε κατευθείαν για το πιό σημαντικό όπλο και το πιό σημαντικό μέσο που χρησιμοποιεί το κεφάλι για να επιβληθεί. Εάν απενεργοποιήσουμε το όπλο του απενεργοποιούμε αυτόματα τους πάντες.

Τα δεδομένα είναι ότι, τα media, τα κόμματα, οι πολιτικοί, οι ακαδημαικοί, τα συνδικάτα και οι μεγαλο-επιχειρηματίες ελέγχονται από αυτούς. Σχεδόν όλα ελέγχονται από αυτούς, αλλά αυτό δέν σημαίνει ότι εμείς δέν μπορούμε να τους κερδίσουμε έστω και στο photo finish. Πρόκειται για έναν αγώνα δρόμου που αυτοί ήδη τρέχουν και δεν σταματάνε, άρα και εμείς καλούμαστε να τρέξουμε ασταμάτητα. Αλλά όχι προς την κατεύθυνση που αυτοί μας δείχνουν. Είναι στην ουσία ένας αγώνας δρόμου του Ελληνικού έθνους έναντι του παγκόσμιου τραπεζικού λόμπυ, τον πραγματικών παντοκρατώρων.

Πώς σκέφτονται όμως αυτοί; Πέρα από τον κραταιό προσωπικο τους σωβινιστικό εμπεριαλισμό με όπλο το τραπεζικό σύστημα, κανένας άλλος δέν επιτρέπεται να να έχει ανάλογες αρχές και αξίες. Φοβούνται με άλλα λόγια το ανάλογο δικό τους σκεπτικό, γιαυτό και βάζουν τα δυνατά τους να το εξαλείψουν παγκοσμίως. Και ιδιαίτερα όπως έχει αποδειχθεί και ιστορικά, το Ελληνικό ανάλογο ιδεώδες είναι ο νούμερο ένα εχθρός τους, γιατί είναι μάλλον και το ισχυρότερο κατά αυτούς. Το Ελληνικό ιδεώδες συμπεριλαμβάνει τον πατριωτισμό, την πίστη, την συνέργεια του Θείου, την οικογένεια σε συνδυασμό με την πραγματική γνώση της Ελληνικής γραμματείας και γλώσσας. Απόδειξη; Τα λόγια του του Κίσινγκερ που όλοι λίγο ή πολύ γνωρίζουμε, το 70’ αναφερόμενος για τους ¨Ελληνες και το φίδι. Εάν το σκεφτείτε καλά, δέν έχουν και πολύ άδικο σε αυτό. Πώς να αντιμετωπίσεις έναν τόσο πλήρη από πραγματικά εφόδια, αντίπαλο; Για αυτό και μας έκαναν την παγκόσμια τιμή να γίνουμε στοχευμένα οι πρώτοι αναλώσιμοι. Για αυτούς ο κόσμος όλος όμως είναι αναλώσιμος και ειδωλολατρικός παράλληλα, εκτός από τους καθαρόαιμους αυτούς. Καταλύουν τους θεσμούς και τα ήθη στους αναλώσιμους ειδωλολάτρες και κρατάνε άθικτα και ισχυρά μόνα τα δικά τους, γιατί αυτό είναι η πιό αποτελεσματική επιταγή για την μία και μοναδική παγκόσμια κυβέρνηση.

Βλέπεις αυτοί και τα αποβλακωμένα στρατιωτάκια τους, (οι πραγματικά «κεκοιμημένοι») είτε είναι πολιτικοί είτε είναι οι λεγόμενοι free traders οικονομολόγοι της Αυστριακής Σχολής, είναι όλοι μα όλοι τους διεθνιστές. Υπέρ μιάς Ευρώπης, υπέρ μιάς συνομοσπονδίας, υπέρ μιάς γενικότερης ένταξης ενός κράτους σε ένα κάποιο πιο ευρύ διεθνή σύνολο. Αυτό σημαίνει διεθνισμός. Υποταγή καμουφλαρισμένη. Διεθνισμός είναι λέξη κωδικός για το: σφάξτε τους ειδωλολάτρες και η λέξη αντι-διεθνισμός επιτρέπεται να αναφερθεί μόνο όταν αφορά την προσωπική τους κυριαρχία. Προσοχή λοιπόν, να μήν την ξανά-πατήσουμε από οποιονδήποτε λέει όλα αυτά που θέλουμε να ακούσουμε και στο τέλος αναφέρεται σε ένα μεγάλο καλό διεθνή σύνολο, που ελέγχεται πάλι κεκαλυμμένα από γκλομπαλιστές.

Τα δίπολα και τα διλήμματα. Τα διλήμματα που έχουν εμφυτεύσει στα μυαλά της μάζας δέν υπάρχουν στην πραγματικότητα. Τα δίπολα αυτά έχουν κατασκευαστεί μόνο για να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο από την αλήθεια. Δέν υπάρχει Ν.Δ, δέν υπάρχει Πασόκ, δέν υπάρχει Σύριζα, δέν υπάρχει Χρυσή αυγή, κανένα κόμμα δέν υπάρχει. Δέν υπάχει Ομπάμα, δέν υπάρχει Μέρκελ, δέν υπάρχει Τρόικα. Όλοι αυτοί και άλλοι τόσοι είναι στρατιώτες ή ηθοποιοί του ίδιου σεναρίου.Δέν υπάρχει σοσιαλισμός, δέν υπάρχει καπιταλισμός, δέν υπάρχει κομμουνισμός, δέν υπάρχει εθνικισμός, δέν υπάρχει καμία ιδεολογία πλέον εδώ και πολλά χρόνια τώρα. Όλες οι ιδεολογίες κομματικού χαρακτήρα είναι οχήματα που θα καταλήξουν στον ίδιο προορισμό. Δέν υπάρχει ευρώ ή δραχμή, δέν υπάρχει μέσα ή έξω από την Ευρωπαική Ένωση. Είτε μέσα είτε έξω και με το οποιοδήποτε νόμισμα με τους ίδιους καμουφλαρισμένους, απαράλλαχτους ή και αλλιώτικους διαχειριστές-στρατιώτες το ίδιο αποτέλεσμα θα έχουμε. Χωνέψτε το!!!

Φανταστείτε ένα παραβάν που παίζει καραγκιόζη και όλα τα παιδάκια από μπροστά να βλέπουν τις σκιές να κινούνται πέρα δώθε στο πανί. Τα σκηνικά αλλάζουν, τα χρώματα αλλάζουν, οι ιστορίες αλλάζουν, οι φωνές αλλάζουν νέοι και παλιοί χαρακτήρες αλλάζουν ή παραμένουν ανάλογα με τις ανάγκες του ταμείου, αλλά ο Ευγένιος Σπαθάρης, είναι πάντα ο ίδιος από πίσω. Και αυτός ο ένας και μοναδικός «Puppet Master» χρησιμοποιεί ένα και μοναδικό μέσο, το τραπεζικό σύστημα για να ελέγξει τα πάντα. Και για να γίνω πιό

συγκεκριμένος το τραπεζικό σύστημα από μόνο του δέν είναι το κακό αυτό καθ’αυτό. Το μαχαίρι κάποιος το χρησιμοποιεί για να κόψει ψωμί και ό άλλος για να σκοτώσει και αυτό ισχύει παρεμπιπτόντως σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την τεχνολογία.

Το οικονομικό σύστημαόμως που εφαρμόζεται διαμέσον όλων των τραπεζών είναι η μύτρα όλων των κακών. Και αυτή λέγεται fractional reserve banking. Το σύστημα που βασίζεται αποκλειστικά στο χρέος, που προκύπτει από των τόκο μέσω του δανεισμού. Στο οικονομικό τέρας που στην κυριολεξία θρέφεται από τα ίδια του παιδιά και που οδηγεί μαθηματικά στο ένα. Αυτός είναι ο Δαρείος. Αυτός θα έπρεπε να είναι ο στόχος μας. Αυτός είναι ο πραγματικός εχθρός. Εάν πληγώσεις και εάν εκφοβίσεις αυτό, πέτυχες το σκοπό σου. Και χωρίς να το έχεις καταλάβει, έχεις σώσει εκατομμύρια για να μήν πώ δισεκατομμύρια κόσμου. Έτσι μόνο θα λυθούν τα προβλήματά μας. Με το να προσβάλλουμε έξυπνα και καίρια το σύστημα του fractional reserve banking.

Και τώρα ξέρω τί θα πεί το 99% του κόσμου που θα διαβάζει όλα αυτά. Τι μας λές ρε φίλε, μπλά μπλά μπλά, είσαι ονειροπόλος, είσαι φαντασιόπληκτος, αιθεροβάμων, ο αντίπαλος είναι ανίκητος, εσύ καλά τα λές αλλά εδώ εγώ δέν έχω να πληρώσω την Δεή, ποιός είμαι εγώ που θα τα βάλω με όλο αυτό το στερέωμα και κτλ. κτλ κτλ...Τα ξέρω όλα αυτά και εγώ λίγο η πολύ τα ίδια βιώνω, όλοι στο ίδιο καζάνι σιγοβράζουμε άλλωστε. Όλα αυτά είναι ναι μέν ανθρώπινες και λογικότατες ανησυχίες, αλλά απαντώ σε όλους ώς εξής από την άλλη. Εσύ λοιπόν φίλε που τα λές όλα αυτά, απάντησε μου σε παρακαλώ. Είσαι ενάντια στην διαφθορά της Wall Street; Της παγκόσμιας εταιροκρατίας; Του ολιγοπωλίου που οδηγεί στο μονοπώλιο; Είσαι υπέρ ενός μεγάλου κρατικού μηχανισμόυ; Ή ενός μικρού; Τι θα ψηφίσεις στις επόμενες εκλογές; Οι ερωτήσεις είναι ρητορικές φυσικά. Και η απάντηση σε αυτή την ρητορία είναι ότι τελικά είτε υπερ όλων αυτών ειτε όχι, Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΡΟΛΟ. Αυτό που πράττεις μόνο παίζει ρόλο.

Εάν δεν πάρουμε πίσω στα χέρια μας την δύναμη της δημιουργίας του χρήματος, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Χωρίς να ελέγξουμε εμείς την δημιουργία του χρήματος και τις μίτρες εκτύπωσής του, όπως κάνουν και αυτοί και όπως προβλέπει και αυτό το κουρελόχαρτο που λέγεται Σύνταγμα, δέν έχουμε καν το δικαίωμα της έκφρασης του λόγου σε λίγο. Κίχ δεν θα βγάζουμε, είτε πιστεύετε ότι βγάζετε είτε όχι. Δέν μπορούσαμε εμείς να επιλέξουμε ποιά θα ήταν και ποιά θα είναι η επόμενη κυβέρνηση, το πώς θα ξοδεύει η κυβέρνηση αυτή τα χρήματα της, τα δικά μας χρήματα ή τί νόμους θα νομοθετεί, εδώ και πάααααρα πολλά χρόνια. Όσο ο εχθρός έχει την δύναμη να εκτυπώνει το χρήμα ή να χειραγωγεί αυτός το οποιοδήποτε μέσον συνδιαλλαγών της καθημερινής ζωής της μάζας, δέν θα υπάρξει ποτέ τέλος στους Ομπάμηδες, στις Μέρκελ, στους Παπανδρέους, στους Σαμαράδες, στους Τσιπραίους, στους Κασιδιάρηδες, στις Τρόικες, στα δάνεια αυτών και στις προσπάθειες αυτών να σώσουν καταστρέφωντας εν πλήρη επίγνωση. Διότι όλοι αυτοί έχουν ήδη εξαγοριστεί και απειληθεί είς θάντον εάν αρνηθούν και αυτοί αλλά και οι τρείς γεννές μετά από αυτούς. Το Hollywood και ο Don Corleone ωχριά μπροστά τους..

Και το όπλο αυτών είναι η δύναμη που τους προσφέρεται από τον έλεγχο των ηλεκτρονικών πρέσσών έκδοσης χρήματος. Για αυτό και η νομισματική μεταρρύθμιση που αφορά την δημιουργία του χρήματος θεωρείται και η μάνα όλων των μεταρυθμίσεων. «Δώσε τον έλεγχο του χρήματος ενός έθνους και δεν με ενδιαφέρει ποιός φτιάχνει τους νόμους» είχε πεί ο Mayer Amschel Rothchild και αποδεικνύεται δυστυχώς να είχε απόλυτο δίκιο.

Να υπογραφεί και να τηρηθεί από τον λαό και μόνο από τον λαό μιά εθνική σύμβαση νομισματικής μεταρρύθμισης που η ισχύς του θα αρχίζει από τον λαό και θα τελειώνει στον λαό. Χωρίς την συμμετοχή κανενός πολιτικού, πολιτευόμενου, συνδικάτου, τραπεζίτη και κτλ. Μιλάω για μία σύμβασή μεταξύ πολιτών με αποκλειστικό θέμα την νομισματική μεταρρύθμιση μεταξύ μας. Μόνο αυτό μπορεί να ανατρέψει τελείως το σκηνικό. Ναί, ναί, όπως το ακούσατε. Μπορεί και παράμπορεί. Η δημιουργία του χρήματος, του οποιοδήποτε χρήματος πρέπει να είναι από το έθνος πρός το έθνος. Να κόβεται χρήμα για τον κόσμο και όχι για την οποιαδήποτε ελίτ. Μιλάω για την δημιουργία μιάς πραγματικά δημοκρατικής κοινωνίας η οποία δέν

θα εξαρτάται από πολιτικούς και τραπεζίτες ώς έχει. Μιλάω για ανεξαρτητοποιηση. Μιλάω για αυθυπαρξία και αυτάρκεια. Μιλάω για ένα κράτος εν κράτη. Για ένα κράτος αποκλειστικά κοινής λαικής αποδοχής. Μιλάω για το δικό μας λαικό λομπύ. Ποιός θα είναι η μειονότητα μετά; Αυτή είναι η απάντηση.

Ποιός θα είναι ευπρόσδεκτος, ποιός δέν θα είναι, πώς θα επιτευχθεί αυτή η λαική νομισματική ένωση-σύμβαση μεταξύ μας και το πόσο πραγματικά εύκολο είναι για τον οποιονδήποτε θα το εξηγήσω στο επόμενο κείμενο. Μια κυλιόμενη νιφάδα μπορεί να δημιουργήσει χιονοστιβάδα. Ο Snowden μόνος του κατόρθωσε να αλλάξει δεδομένα όλοκληρων κρατών. Φανταστείτε πέντε- δέκα Έλληνες τι μπορούν κάνουν. Η μιά ελάχιστη προσπάθεια πολλών ανθρώπων με πίστη για την πατρίδα, την θρησκεία και την οικογένεια, αθροιζόμενη δημιουργεί μαθηματικά σεισμό 12 ρίχτερ στην οποιαδήποτε τάξη πραγμάτων. Αμήν.

Υ.Γ. Για να μήν ξανά μα ξανά παρεξηγηθώ από κάποιους που ζήσαν μια ζωή μέσα σε όλη αυτή την περιρρέουσα καταχνιά και σκότος και έχουν μάθει να κρίνουν τους ανθρώπους και τα λεγόμενα τους κοιτώντας αποκλειστικά πίσω στο μαύρο παρελθόν-βιώματά τους και εξ’ ιδίων τα αλλότρια, αντί να κοιτάνε μπροστά και καθαρά, δηλώνω ότι δέν υπονοώ σε καμία των περιπτώσεων ότι εγώ δέν επιδιώκω την οποιαδήποτε προσωπική αξίωση πέραν από την κοινή. Διευκρινίζω ότι για εσάς δέν είμαι τίποτα παραπάνω από ένας τελείως άγνωστος άνθρωπος που γράφει τις απόψεις του με μοναδικό σκοπό την βοήθεια προς τον συνάνθρωπο και τίποτα μα ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ πέρα από αυτό και που λόγω ακριβώς της άγνωστης ταυτότητάς μου πέραν ενός ονοματεπωνύμου επιδέχομαι την οποιαδήποτε αμφισβήτηση και επιφυλακτικότητα σας αποκλειστικά και μόνο όμως ώς προς το περιεχόμενο των άρθρων μου.

Βασίλης Παπαδόπουλος.

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΜΙΑΣ ΝΙΦΑΔΑΣ 2

H νομισματική μεταρρύθμιση είναι η μητέρα όλων των μεταρρυθμίσεων. Όλες οι υπόλοιπες μεταρρυθμίσεις εξαρτώνται από αυτήν. Καλούμεθα όλοι λοιπόν ανεξαιρέτως για την συμμετοχή στην διενέργεια και διεκπεραίωσης μίας εθνικής νομισματικής σύμβασης-μεταρρύθμισης, ώστε να
καταργηθεί η δυνατότητα έκδοσης χρήματος του FED και της ΕΚΤ και να επανέλθει στην αποκλειστική δικαιοδοσία των εκάστοτε λαών και πάνω από όλα της Ελλάδος. Αυτή η λαϊκή σύμβαση, η οποία θα προκύψει για αρχή μέσω διαδικτυακών και εν συνεχεία τοπικών συνελεύσεων, θα παίρνει αποφάσεις ύστερα από την δημοκρατική διαδικασία της ψηφοφορίας-συνελεύσεων-δημοψηφισμάτων ψηφιακής ή μη. Αυτή η σύμβαση νομισματικής μεταρρύθμισης θα νομιμοποιηθεί αποκλειστικά από την δύναμη της αποδοχή της λαϊκής πλειονότητας του Ελληνικού λαού και μόνο του λαού και θα νομιμοποιήσει βάσει αριθμών μια νέα νομισματική πολιτική για την Ελλάδα σε λαϊκή βάση.

Ποιά θα είναι αυτή η πολιτική λοιπόν; Αυτό θα είναι και το πρώτο ερώτημα. Υπάρχουν πολλές απόψεις. Κανένας δεν θα μπορεί να επιβάλλει ή να επιβληθεί, εκτός και μόνο και εάν η πλειοψηφία το αποφασίσει. Ο καθένας όμως θα έχει το απόλυτο δικαίωμα-υποχρέωση να εκφράσει και να προτείνει τις δικές του προτάσεις και πιθανές λύσεις, βάσει των δικών του αναγκών, βιωμάτων, εμπειριών, καλλιέργειας, μόρφωσης ή μή, γνώσης, φρονημάτων και κριτικής ικανότητας. Υπάρχουν τόσο φωτισμένα μυαλά στην Ελλάδα με τόσες πολλές γνώσεις, που είμαι 1000% σίγουρος ότι ο συνδυασμός τους θα μας εκπλήξει όλους. Η αποχή από ένα συγκεκριμένο ποσοστό και επάνω, θα ακυρώνει ταυτόχρονα και την ψηφοφορία. Η ταύτιση του ενός με τον άλλον και εν συνεχεία με τον τρίτο, τον τέταρτο, τον πέμπτο και πάει λέγοντας θα γεννήσει αυτόματα και την κοινή θέληση-απόφαση-την πραγματική σοφία. Καταργείται η έννοια της τετραετίας. Οι Έλληνες πολίτες θα αποφασίσουν και για αυτό. Και αυτό θα είναι το δεύτερο ερώτημα που θα τεθεί. Μέσω της σύνθεσης διαφωνιών και συμφωνιών θα προκύψει η νέα νομισματική μεταρρύθμιση με όλες τις λεπτομέρειες του αποφασισμένη ήδη από τον Ελληνικό λαό, έτοιμη για την άμεση εφαρμογή του από τους νέους ηγέτες που επίσης θα προκύψουν με τον ίδιο τρόπο. Θεμελιώδης αρχή-ο καταλληλότερος ηγέτης κατά τον Πλάτωνα είναι ο άριστος-ικανότερος και αυτός που προσωπικά δέν θέλει να ηγηθεί.

Αυτή είναι η πολύ βασική ιδέα της προτροπής μου. Κάποιοι ήδη την αποκαλούν άμεση δημοκρατία, κάποιοι την αποκαλούν ευνόητο, κάποιοι πραγματική δημοκρατία, κάποιοι άλλοι αρχαία Ελληνική γραμματεία και κάποιοι άλλοι κάπως αλλιώς. Αποκαλέστε το όπως θέλετε. Να εφαρμοστεί πρέπει. Δέν πρόκειται περι εξυπνάδας εκ μέρος μου πρόκειται πέρι προτροπής για πράξη επιτέλους. Επαναλαμβάνω ένα άναρχο-ημίτρελο άνθρωπο ή διαχειριστή blog χρειάζεται στην αρχή.

Το θέμα είναι η έκδοση χρήματος από τον λαό, για τον λαό, μέσα στο πλαίσιο μιας πραγματικά και εν πράγματι εκλεγμένης κυβέρνησης. Η έκδοση χρήματος ώς μέσον συνδιαλλαγής με βάση το χρέος που προκύπτει από τους τόκους και την μόχλευση καταθέσεων – fractional reserve banking system, θα ακυρωθεί. Ο πραγματικός συνασπισμός των ψηφοφόρων όλων των πρώην πολιτικών παρατάξεων, θα βάλει στην άκρη όλες τις δημοσιονομικές πολιτικές και θα συγκεντρωθεί εκ νέου και με αυτό τον τρόπο σε μια νομισματική πολιτική η οποία θα ωφελεί όλες τις πλευρές ταυτοχρόνως. Αυτή η συνεργασία του δεξιου, του κεντρώου, του αριστερού , όλων των ακρων και μή, είναι κατά όλης της νεοταξικής κοινωνικής μηχανικής. Το τόσο καλά καμουφλαρισμένο και εφαρμοσμένο διαίρει και βασίλευε, θα ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ.

Μήν αυταπατάστε. Αυτοί γνωρίζουν πολύ καλά ότι η πραγματική κρίση έρχεται και μόλα αυτά είναι τα προεόρτια. Έχουν ήδη τα δικά τους μεταρρυθμιστικά σχέδια έτοιμα εδώ και πολύ καιρό και αδημονούν πλέον σαν ναρκομανείς να τα εφαρμόσουν, ώστε να μας υποδουλώσουν 10 φορές χειρότερα από ότι έχει καταφέρει το τραπεζικό τους σύστημα. Προσοχή: Ένα από τα σχέδια τους είναι η ιδιωτική Αυστριακή Σχολή των

Οικονομολόγων. Αυτοί είναι υπέρ ενός νέου νομίσματος που θα υποστηρίζεται από παράγωγα και εμπορεύματα, τύπου χρυσός, ασήμι, πετρέλαιο και κτλ, αντί των κρατικά-εκδιδομένων νομισμάτων, fiat currencies, χωρίς αντίκρυσμα. Αυτό από την μία, από την άλλη οι τράπεζες οι ίδιες με την συνέργεια των μεγαλοιδρυμάτων τους και των κυβερνήσεων τους φροντίζουν ήδη εδώ και πολύ καιρό να συγκεντρώσουν όλες τις ποσότητες παραγώγων και εμπορευμάτων. Βλέπε Σημίτη, Κύπρο, Deutse Bank και κτλ. Οι οποίες μετα την καταρρεύση του καταναλωμένου πλέον και άκρως επιτυχημένου τεχνάσματος του FEDERAL RESERVE και ώς δια μαγείας θα κόψουν ένα νέο νόμισμα με ένα αντίκρυσμα-εμπόρευμα-παράγωγο που οι ίδιοι πάλι ήδη έχουν στα χέρια τους την πλειονότητα το παγκόσμιου αποθεματικό του εμπορεύματος αυτού. Για αυτό προσέξτε να μήν την ξανά-πατήσουμε και εκεί. Η πραγματικότητα είναι όσο και παράδοξη μπορεί να ακούγεται στο σύγχρονο ιντερνετικά αλλοτριωμένο μυαλό μας ότι, δεν υπάρχει και δέν δημιουργεί κανένα πραγματικό πρόβλημα στον λαό το οποιοδήποτε ιδιωτικό νόμισμα-fiat currency. Όταν κάποιος αντιτίθεται στο οποιοδήποτε κυβερνητικό νόμισμα – βλέπε Austrian Schoοl, δουλεύει και παίζει τον κομπαρσικό ρόλο του για τους ίδιους νεο-ταξικούς παντοκράτορες –Ευγένιους Σπαθάρηδες, αλλά όχι για το τρέχων αλλά για το σενάριο του επόμενου επεισοδίου της προσχεδιασμένης σαπουνόπεράς τους.

Έτσι μόνο αντισκτεκόμαστε στην παγκοσμιοποίηση και τον διεθνισμό τους. Λέμε όχι και στα σε αυτό και στο επόμενο σχέδιό τους. Η αντίσταση αυτή είναι η μοναδική ικανή δύναμη που μπορεί να αποτρέψει την περαιτέρω προέλαση των στρατευμάτων της τώρα οικονομικό-τραπεζό κρατούμενης και πολύ σύντομα στρατιωτικό - κρατούμενης παγκόσμιας κυβέρνησης τους.

Πώς όμως ακριβώς αυτή συνέργεια των Ελλήνων θα λειτουργήσει, ποιός τελικά θα συμπεριληφθεί στην διαδικασία και ποιός τελικά θα χάσει το δικαιωμα της συμμετοχής; Πρώην και νύν ψηφοφόροι όλων των παρατάξεων του τρέχοντως πολιτικού στίβου, θα έχουν το δικαίωμα στην αρχή να έρθουν και να υποστηρίξουν τις θέσεις τους. Αλλά ο οποιοιδήποτε παγκοσμιοποιητής από τώρα να ξέρει ότι θα αποβληθεί τελικά μετά το τέλος του πρώτου επεισοδίου της συνέλευσης, είτε είναι ευθέως διεθνιστής είτε είναι κεκαλυμμένα αντι-διεθνιστής. Ειτε υποστηρίζει με άλλα λόγια το πρώτο είτε το δέυτερο σενάριο της νέας τάξης πραγμάτων, θα αποβάλλεται αυτομάτως. Όπως π.χ. ο Mike Maloney ή ο Peter Schiff, που τώρα τελευταία αρχίζουν και γίνονται γνωστοί και στην Ελλάδα για παράδειγμα, λένε ότι το χρυσό νόμισμα είναι καλό και το fiat νόμισμα κακό, επίτηδες και με πλήρη επίγνωση λανθασμένα παρουσίαζουν την οποιαδήποτε κυβέρνηση σάν την ρίζα του κακού. Αναζητήστε τους και παρακολουθήστε τους στον ίντερνετ, όπως και πολλούς άλλους ανάλογούς του και από μόνοι σας και κρίνεται και από μόνοι σας.

Κοιτάξτε. Για να μήν τρέξετε τώρα όλοι σας να εναντιωθείτε τόσο πρόωρα σε αυτό που λέω, όπως ήδη έχει γίνει με το πρώτο κείμενο και για να μήν ξανάπαρεξηγηθώ επίσης ποικιλοτρόπως για χιλιοστή πρώτη φορά. Αυτό που λέω είναι πολύ απλό και δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες γνώσεις ή ψαξίματα. Όλοι γνωρίζουμε πλέον ότι το συγκεκριμένο fiat νόμισμα π.χ. του δολαρίου ή του ευρώ λειτουργεί κατά του λαού. Αλλά ο πραγματικός λόγος που τα νομίσματα αυτά είναι τόσο κακά, είναι ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ τους γκομπαλιστές, τους νεοταξικούς, όχι τις εκάστοτε κυβερνήσεις των κρατών, ώς χρέος για να μας υποδουλώσουν. Ναι, ο χρυσός είναι από μόνο του μια πάρα πολύ καλή επένδυση θα έλεγα και ιδιαίτερα τα 10-12 τελευταία χρόνια, άλλα χρησιμοποιείται ήδη ώς μέσον υποδούλωσης και αυτό από τους γκλομπαλιστές ήδη και ώς το επόμενο μέρος του σχεδίου τους, άρα προς το παρών πολύ απλά αποκλείεται ώς η τρέχουσα εναλλακτική της Ελλάδας. Ο οποισδήποτε συμμετάσχων αρνείται να αποδεχθεί το συνταγματικό δικαίωμα του Ελληνικού Κράτους να δημιουργήσει και να κόψει το δικό του νόμισμα και κατά βούληση του Ελληνικού λαού, να υποτιμήσει ή να υπερτιμήσει δηλαδή ώς αποφασιστεί λαϊκά, θα αποκλειστεί αυτομάτως. Εάν κόψουμε το δικό μας νόμισμα και μετά εμείς το συσχετίσουμε με τον δικό μας χρυσό, ασήμι, πετρέλαιο και κτλ, τότε μπορεί και αυτό να ξανασυζητηθεί. Δέν είμαι υπέρ ή κατά της δραχμής, δέν είμαι υπέρ ή κατά του ευρώ και εάν είμαι τέλοσπάντων δεν είναι στην δική μου αποκλειστική δικαιοδοσία να αποφασίσω εγώ ή ένας μονάχα για αυτό. Είναι υπόθεση όλων μας.¨Ενα μόνο λέω ακόμα περί αυτού και κλείνω. Φανταστείτε την Ελληνική χρυσή δραχμή, την Ελληνική ασημένια δραχμή, την Ελληνική πετροδραχμή, με τον δικέφαλο αετό του Βυζαντίου από την μία πλευρά όλων

των νομισμάτων και χαρτονομισμάτων, τα οποία εκδίδονται αποκλειστικά από το Νομισματοκοπείο στον Χολαργό κατά αποκλειστική βούληση του Ελληνικού λαού, μέσω φηφοριών-συνελεύσεων και δημοψιφισμάτων. Εάν γίνει κάτι τέτοιο, να βλέπετε την Ελλάδα για την νέα παγκόσμια υπερδύναμη μετά και δεν υπερβάλω καθόλου. Αμήν σε αυτό.

Εάν αρχίσουμε σήμερα, ίσως προλάβουμε στο photo finish, να έχουμε την νέα νομισματική μεταρρύθμιση της Ελλάδας έτοιμη να εφαρμοστεί AMEΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟ FEDΕRAL RESERVE ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ. Στο σημείο δηλαδή που η ΝΤΠ θα δείξει τα πραγματικά της δόντια και αποκαλύψει πλέον απροκάλυπτα το προσχεδιασμένο στρατιωτικό ζόρι που ετοιμάζει παγκοσμίως, που εμείς πλέον βλέπουμε και έχουμε πάρει χαμπάρι. Εάν προλάβουμε την κατάρρευση θα είναι ευχής έργον. Στο ενδιάμεσο είναι πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε ταυτόχρονα και σε ατομικό επίπεδο. Όπως την γοργή αποχώρησή μας από το τραπεζικό σύστημα και την απεξάρτησή της διαβίωσής μας αποκλειστικά από κρατικές παροχές. Μήν τους αφήνετε να σας συμπαρασύρουν στην πτώση και κατάρρευσή τους. Αλλά όλα αυτά είναι σε ατομικό επίπεδο τα οποία έχω και έχουν γράψει αρκετοί άλλοι περί αυτών.

Εν κατακλείδι και συλλογικό επίπεδο, όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ένα ανώτερο όραμα μιας εθνικής ενότητας εναντίον του πραγματικού εχθρού. Το πολυεθνικό οικονομικό δίκτυο που ελέγχεται από μια συγκεκριμένη σέκτα και της οποίας η δύναμη πηγάζει από την δυνατότητα να εκδίδει χρήματα παγκοσμίως με σκοπό την παγκόσμια υποδούλωση. Η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα παγκοσμίως που θα σπάσει αυτή την αλυσίδα. Και για όσους δεν το πιστεύουν, κρατηθείτε γιατί θα το νιώσετε και εσείς καλά στο πετσί σας.

Υπάρχουν και άλλα σημαντικά θέματα που πρέπει να αποφασίσουμε. Πρέπει να αποκηρύξομε το χρέος μας; Πρέπει να το γυρίσουμε πίσω στα μούτρα τους το χρέος και να ισχυριστούμε και εμείς το ίδιο με αδιάσειστες αποδείξεις και επιχειρήματα; Και σε τι νόμισμα θα ζητήσουμε να πληρωθούμε σε εκείνη την περίπτωση; Τι γίνεται με τους τόκους; Πρέπει να καταργήσουμε ή να βρούμε μια εναλλακτική λύση σε αυτη την έννοια ή όχι; Τι γίνεται με όλες τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες; Πώς θα λειτουργούν; Και πολλά άλλα θέματα δημοσιονομικού και νομισματικού χαρακτήρα που καταλήγουν να είναι άκρως ανθρωπιστικά.

Η νομισματική μεταρρύθμιση είναι αναπόφευκτη. Το θέμα είναι τι μεταρρυθμίσεις θα γίνουν και από ποιούς;

Δέν είναι λόγια του αέρα όλα αυτά, ούτε νέα μόνο κατοχικά, ούτε μόνο ολυμπιακά ιδεώδη, ούτε νέα μόνο της Αττικής, ούτε τρικλοποδιές, ούτε πέντε και έξι-αποστάγματα, ούτε τρομακτικά νέα, ούτε στον ενικό αριθμό, ούτε ζούγκλες και μακελειά, ούτε news κάτι, ούτε χωσίματα, ούτε επαναστάσεις εκ του καναπέως, ούτε αμυντικά δίκτυα, ούτε φίμωτρα, ούτε στοχασμοί και πολιτικές, ούτε μόνο ορθόδοξα θέματα, ούτε αθλοπαιδιές, ούτε πλεκτάνες, ούτε κρυφές αλήθειες, ούτε και πάρα πολλά άλλα τοπικά νέα πόλεων και οικισμών της Ελληνικής επικράτειας και ούτε τίποτα μόνο από αυτά.

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ

Πιό λιανά, αυτό το κείμενο καλά θα κάνουν να το πάρουν σαν ευθύ υπονοούμενο και ώς υποκίνηση όλα τα μεγάλα blogs στην Ελλάδα που ισχυρίζονται ότι λειτουργούν για το κοινό καλό και για την αφύπνιση των Ελλήνων και να αρχίσουν ένα ένα να χτίζουν κάτι πρός τα εκεί, πάνω σε μιά ιδέα που εξέφρασε κάποτε μία ανύπαρκτη νιφάδα και κατέληξε τελικά με την συνέργεια πολλών και απαρχή το ίντερνετ, σε μια χιονοστιβάδα που άλλαξε τα δρώμενα των Ελλήνων. Συνέργεια, υπέρ πίστεως, πατρίδος και οικογένειας εδώ και τώρα, από έναν για όλους και όλων για ένα.
Βασίλης Παπαδόπουλος


ΠηγήΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου