Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΠΝΙΓΗΚΑΜΕ ΣΤΙΣ ΝΑΡΚΕΣ, ΤΑ ΣΚΑΘΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ!...

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «πρωινό» με τον Γιώργο Παπαδάκη σήμερα 20/2/2014, βγήκε πάλι ο ψευταράκος κος Σίμος Κεδίκογλου για να μας πει ξανά και ξανά, τις γνωστές του ευφυολογίες. Του έλεγε λοιπόν κάποια στιγμή ο Παπαδάκης ότι θα φορολογηθεί ο συγγενής, ο φίλος κλπ όταν θα δανείσει χρήματα σε κάποιον γιατί θα θεωρηθεί ως δωρεά και θα πρέπει να πληρώσει φόρο. Επίσης θα πρέπει να φορολογηθεί και αυτός που θα πάρει το δάνειο. Αυτό έχει να κάνει με την κοινή λογική του είπε ο Παπαδάκης και ο ψευταράκος απάντησε «Δε πρέπει όλα να είναι στο φως;». Διευκρίνισε βέβαια, ότι άλλο είναι 5 με 10.000€, και άλλο 300 με 500.000€.

Άντε τώρα να πιστέψεις τον Κεδίκογλου, και άντε τον πιστεύεις όσο αφορά το ύψος των δανεικών, εκείνο το «Δε πρέπει όλα να είναι στο φως;», σίγουρα δεν το πιστεύεις.
 
Από τη στιγμή που άρχισε το παιχνίδι με τις ΜΚΟ που μπορούν να “κάψουν”, καλό θα είναι να μας πουν -εφόσον όλα στο φως- αν θα φτάσουν και στον Γιωργάκη τον γνωστό βουλευτή της Αχαϊας που πάει εκεί 2-3 φορές το χρόνο και τον πληρώνουμε πάνω από 5.000€ το μήνα.
 
Καλό θα είναι επίσης να μας πουν -αν έχουν όρεξη τα αφεντικά- αν πήρε ο Αλέξανδρος Σαμαράς αδελφός του Αντώνη Σαμαρά 11.500.000€ εικοσιδύο ημέρες αφότου έγινε κυβέρνηση η Ν.Δ (τυχαίο). Το ποσό αφορά επισκευαστικά έξοδα για το «Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο» που είναι πρόεδρος ο αδελφός του Πρωθυπουργού από το 2011. Πέρα από αυτά τα εκατομμύρια, λένε επίσης ότι είναι και πολλά χιλιάρικα για άλλες μελέτες, ανάγκες και δράσεις του Ιδρύματος, -λένε-.
Θα πρέπει να μας πουν επίσης αν πήρε 10.000.000€ -λένε- ο Αλέξανδρος Σαμαράς για να μελετήσει και καταπολεμήσει το κόκκινο σκαθάρι στους φοίνικες. Εγώ πάντως τους περισσότερους ή ξεραμένους τους βλέπω ή κουρεμένους. Λες η μελέτη να έβγαλε το συμπέρασμα ότι το κούρεμα είναι η λύση;
 
Πέφτουν πολλά εκατομμύρια στο τραπέζι και δεν γνωρίζω πραγματικά αν όλα αυτά είναι αλήθεια, αλλά δεν ασχολείται και η δικαιοσύνη για να μάθουμε επίσημα αν ισχύουν ή όχι (πολύ σκοτάδι εδώ…). Επειδή εμείς οι κοινοί θνητοί ασχολούμαστε με τα δις και επάνω, κάποιος από το κράτος, θα απαντήσει έστω και για τα εκατομυρριοψίχουλα; (Τι ψάχνεις ρεεεε).
 
Σήμερα ο κος Τραγάκης της Ν.Δ. μας είπε για τις ΜΚΟ ότι το 2000-2004  ίσχυε το «Κάνε και συ μία ΜΚΟ, μπορείς». Δεν μας είπε όμως τι έκανε το κόμμα του τότε και μετά ως κυβέρνηση για αυτό το θέμα (περιττό). Στη συνέχεια των λεγομένων του είπε επίσης και κάτι πολύ ωραίο, «αφού η Δικαιοσύνη αποδώσει τις ποινικές ευθύνες, από τα αποτελέσματα της διαδικασίας θα κρίνουμε αν υπήρχαν και πολιτικές ευθύνες». Αυτό το «θα κρίνουμε», τα λέει όλα. Να θυμίσω για αυτόν τον κύριο ότι στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου, είχε πει πριν ενάμιση μήνα ότι έκαναν πίσω το 2005 αν και υπήρχαν στοιχεία στην εξεταστική που γινόταν και τον έβγαλαν καθαρό… ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ! Εντάξει κε Σίμο μας, τώρα το πιάσαμε το υπονοούμενο…
 
Ακόμα είναι εκτός φυλακής όλοι αυτοί της εξεταστικής και όχι μόνο…
 
Μια και η ελπίδα πεθαίνει όπως λένε τελευταία, να θυμίσω ότι η νάρκη -εντός ή εκτός εισαγωγικών- δεν σκοτώνει μόνο αυτόν που τη πατάει…

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου