Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΟ ''ΕΘΝΟΣ'' ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!


Οι φωτογραφίες που βλέπετε δεν είναι από τα ερείπια που προκάλεσε ο εγκέλαδος στο Ληξούρι της Κεφαλονιάς. Όχι βέβαια! Είναι, όπως μας πληροφορεί το "Έθνος", ένα δείγμα από τα πρόσφατα "κατορθώματα" των τρομοκρατών. Συγκεκριμένα, είναι φωτογραφίες από την έκρηξη στα γραφεία του υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη, στις 14 Ιανουαρίου του 2014.

Φοβερό! Σήμερα, ημέρα που οι  σεισμόπληκτοι Κεφαλονίτες θρηνούν πάνω στα ερείπια των σπιτιών τους και η γη φεύγει κάτω από τα πόδια τους, κι ενώ όσοι Έλληνες δεν έχουν χάσει ακόμη την ανθρωπιά τους θρηνούν μαζί τους, αυτή την αποφράδα μέρα διάλεξαν οι τρομοκράτες για να δημοσιεύσουν την προκήρυξη των ειδεχθών πράξεών τους, προφανώς για να μας θυμίσουν ότι δεν είναι μόνον ο εγκέλαδος που τρομοκρατεί κι αφήνει πίσω του ερείπια και δυστυχία… Είναι κι αυτοί που τον αντιγράφουν.

Το "Έθνος" προφανώς σεμνύνεται που οι τρομοκράτες, αυτή τη φορά με το υποκοριστικό "Μηδενική Ανοχή", το επέλεξαν, ανάμεσα σε τόοσες άλλες "δημοκρατικές" εφημερίδες, για να του στείλουν μέσω ταχυδρομείου την προκήρυξη ανάληψης ευθύνης για το προ εικοσαημέρου χτύπημα των γραφείων Μιχελάκη. Μάλιστα, για να κλείσει τα στόματα των αμφισβητιών, παραθέτει και το φάκελο μέσα στον οποίο έφτασε η πολυαναμενόμενη προκήρυξη, όπως βλέπετε δεξιά.

Στη συνέχεια η καλή εφημερίδα, για να δείξει την ευγνωμοσύνη της προς την τρομοκρατική οργάνωση που την τίμησε με την προκήρυξή της, αραδειάζει και όλα τ' άλλα της "κατορθώματα" με το νι και με το σίγμα,  προσφέροντας γη και ύδωρ στους τρομοκράτες!

Στο τέλος, όπως ήταν το δημοκρατικό της καθήκον, παραθέτει και ολόκληρη την τρισέλιδη επιστολή-προκήρυξη με τον ηχηρό τίτλο "Περί Βίας". (Κάτι μου θυμίζει για συγκεκριμένα ποσά βίας που κάποιος "δημοκράτης" θεωρούσε απαραίτητα…)

Ποτέ δεν κατάλαβα σε τι χρησιμεύει η διαφήμιση τρομοκρατικών πράξεων και προκηρύξεων. Είναι άλλη μια "δημοκρατική" παθογένεια που προμοτάρει την τρομοκρατία και την ενθαρρύνει να συνεχίσει  το μακάβριο έργο της ώστε να κερδίζει δημοσιότητα και τζάμπα διαφήμιση από τα ΜΜΕ.

Αλήθεια, έχουν αναρωτηθεί ποτέ οι τρομοκράτες τι πέτυχαν με τις στυγνές δολοφονίες τόσων ανθρώπων τις προηγούμενες δεκαετίες; Μήπως ανάγκασαν τους κυβερνώντες να δημιουργήσουν κράτος δικαίου; Μήπως σταμάτησαν τη διαφθορά σε υψηλούς και χαμηλούς τόπους; Μήπως δημιουργήθηκαν νέες θέσεις εργασίας μετά από κάθε δολοφονία; Τι πέτυχαν με το να βάψουν τα χέρια τους στο αίμα; Απλά αφαίρεσαν βίαια τη ζωή συνανθρώπων τους - υπέρτατου αγαθού κάτω από τον ήλιο -  και σκόρπισαν ανείπωτη δυστυχία στους συγγενείς των θυμάτων.

Και έχουν αναρωτηθεί τα ΜΜΕ και η εξουσία, τι θα γινόταν αν δεν δημοσιευόταν ποτέ καμία τρομοκρατική προκήρυξη; Πώς θα αντιδρούσαν άραγε οι τρομοκράτες, αν τα ΜΜΕ δεν ασχολούνταν μαζί τους, θεωρώντας τους ανύπαρκτους, και άφηναν την αστυνομία και τη Δικαιοσύνη να κάνουν μυστικά τη δουλειά τους;

Πιστεύω ότι η δημοσιότητα δίνει υπόσταση στις τρομοκρατικές οργανώσεις. Και θεωρώ επίσης ότι δεν είναι μόνο οι τρομοκράτες ψυχικά διαταραγμένα άτομα αλλά και οι δημοσιογράφοι και οι κυβερνώντες που με την τρομολαγνεία τους ποτίζουν το άρρωστο δένδρο της τρομοκρατίας…

Βεβαίως οι τρομοκράτες λένε και κάποιες αλήθειες στις προκηρύξεις τους. Αλλά τις αλήθειες αυτές τις λένε και τις γράφουν πολλοί άλλοι. Ωστόσο δεν τους δίδεται δημοσιότητα επειδή δεν έχουν βάψει τα χέρια τους με ανθρώπινο αίμα, δεν έχουν ρημάξει ξένες περιουσίες με βόμβες, δεν έχουν ληστέψει τράπεζες ή σουπερμάρκετ. Οι υγιείς ιδέες τους, οι στεντόρειες φωνές τους, τα αμείλικτα κατηγορώ τους, οι εκκλήσεις τους για δικαιοσύνη, ομόνοια και ειρήνη, δεν αναδεικνύονται ποτέ από τα τρομολάγνα ΜΜΕ, κι έτσι οι ίδιοι παραμένουν άγνωστοι μεταξύ αγνώστων, κοινώς στα αζήτητα, για να μην πω ρίχνονται στον κάλαθο των κοινωνικών αχρήστων. Το "έγκλημά" τους είναι ότι δεν εγκλημάτησαν...

Δυστυχώς, η κουλτούρα του ΤΙΠΟΤΑ, που οι τέσσερις διεφθαρμένες εξουσίες έχουν φιλοτεχνήσει διεθνώς, προμοτάρει τη βία και την τρέλα, ενώ καταδικάζει σε αφάνεια τους ειρηνόφιλους και τους συνετούς ακτιβιστές.

Ας όψεται και ο Χριστιανισμός που καθαγίασε την κουλτούρα του αίματος, θεωρώντας το αίμα του Χριστού ως δήθεν απαραίτητο για τη σωτηρία του ανθρώπου, παρουσιάζοντας έτσι τον ίδιο το Θεό να παραβαίνει τη δική του εντολή "Ου φονεύσεις". Σχιζοφρενικό , ε; Αρρωστημένο!

Και σα να μην έφτανε αυτό, οι ανίεροι ιερείς επαναλαμβάνουν τη θυσία του Χριστού κάθε Κυριακή και εορτή, μετουσιώνοντας αλχημιστικά τον άρτον και τον οίνον σε σώμα και αίμα Κυρίου - ω της βλασφημίας και της παραφροσύνης! -  το οποίο προσφέρουν στους πιστούς και στα ανυποψίαστα νήπια εις άφεσιν αμαρτιών… Κάποτε πρέπει ν’ απαγορευτεί τούτη η επικίνδυνη για την υγεία των βρεφών ιερή απάτη.

Δείτε από πού ξεκίνησα και πού κατέληξα! Βλέπετε είναι όλα σχετικά, και ενός κακού προκειμένου μύρια έπονται...

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου