Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΑΤΑΚΤΩΣ ΕΙΡΗΜΕΝΑ...

Αύξηση φορολογίας 8%-10% σε όλα τα προϊόντα με υψηλά λιπαρά ζήτησε η τρόικα από την κυβέρνηση. Στην περίπτωση που σκοπεύουν να επεκτείνουν αυτόν τον φόρο και στους ανθρώπους, να με ενημερώσουν εγκαίρως να πάω να παραδοθώ από τώρα.

Eurostat: "Εικασίες τα περί ελληνικού πλεονάσματος". Εν πάση περιπτώσει, ας αποφασίσουν επιτέλους, διότι δεν μπορώ να ζω με την αγωνία αν θα πάρω τα 60€ που μου αναλογούν από το πρωτογενές πλεόνασμα. 

Ο Άγγελος Φιλιππίδης περιγράφει, μεταξύ άλλων, στο δικό του ημερολόγιο φυλακής: "Το φαγητό ήταν καθημερινά ρύζι και φασόλια, ενώ για το πρωινό υπήρχε το παραδοσιακό τσάι. Έτσι επέστρεψα κατά 8 κιλά αδυνατισμένος και καταβεβλημένος, φυσικά, από την κακή διατροφή και την έλλειψη του ύπνου". Ωραία! Τέρμα οι δίαιτες! Η λύση είναι η κράτηση στις Τουρκικές φυλακές! 

Επιμήκυνση της αποπληρωμής των υφιστάμενων δανείων στα 50 χρόνια προβλέπει το σχέδιο Σόιμπλε για την Ελλάδα. Αυτά τα δάνεια είναι σαν το γάλα ΝΟΥΝΟΥ. Θα μεγαλώσουν γενιές και γενιές. 

Η αύξηση των διοδίων, εάν το καλοσκεφτούμε, μπορεί να σημαίνει και ανάπτυξη, διότι αντί να πηγαίνει ο κόσμος στα χωριά του, θα πηγαίνει π.χ. στο Παρίσι που θα του έρχεται φθηνότερα…

Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου