Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΓΚΑΦΑ

Γράφει ο Απόστολος Καλαματιανός

Οι επικοινωνιακές γκάφες της ΝΔ, δεν έχουν τελειωμό.

Μετά τον διασυρμό που έφερε η αφίσα με το μήνυμα «Με εντολή του Πρωθυπουργού, οι μίζες πηγαίνουν…» που έφερε και την οργή του κυβερνητικού εταίρου του «Όλου ΠΑΣΟΚ», ξαναχτύπησαν οι επικοινωνιακοί φωστήρες, εκμεταλλευόμενοι τους εθνικούς ήρωες που θυσιάστηκαν εξ αιτίας της πολιτικής ανικανότητας και υποτέλειας του τότε ΠΑΣΟΚ.

Τόσος λαϊκισμός δεν αντέχεται. Προσβάλλει την αισθητική μας και την εθνική μας υπόσταση και ευαισθησία.

Η ΝΔ ξεχνά πως όλα τα προηγούμενα χρόνια απείχε, από τις εκδηλώσεις μνήμης, με τις γνωστές δηλώσεις δυσαρέσκειας, τόσο από τους συγγενείς, όσο και από άλλα κόμματα που βρίσκονταν ενίοτε δίπλα τους.

Η ΝΔ ξεχνά πως πέρσι για το θέμα αυτό δεν έβγαλε ούτε ένα δελτίο τύπου. Το τελευταίο ήταν το 2011.

Η ΝΔ χρησιμοποιεί το αδικοχαμένο αίμα συμπολιτών μας, παλικαριών που χάθηκαν σαν σκόνη, για να βάλει το λογότυπό της κάτω από τη θυσία τους, που ανήκει σε όλους τους «πραγματικούς» Έλληνες.

Οι τρεις αυτοί σύγχρονοι ήρωες, σίγουρα δεν θυσιάστηκαν για να γίνουν αφίσα ενός κόμματος που σκέφτηκε να ενισχύσει τα προεκλογικά εθνικά του φρονήματα, υπό την απειλή της Χρυσής Αυγής, των ΑΝΕΛ, και όλων των άλλων δεξιών κομμάτων που δημιουργούνται από τη καθημερινή «αποτέφρωση» της νέας Νέας Δημοκρατίας, όπως ευστόχως χαρακτήρισε και ο Κώστας Καραμανλής.

Οι ήρωες είναι σίγουρα «αθάνατοι» όπως περιγράφει η τραγική αφίσα και δεν περιμέναμε τη ΝΔ, τον κυβερνητικό συνεταίρο του ΠΑΣΟΚ των Ιμίων, για να το καταλάβουμε..

Από την άλλη και η πολιτική ανοησία, παραμένει και αυτή «αθάνατη»!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου