Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ!

                                                          Ο προκλητικός Στουρνάρας!

Το παρακάτω βίντεο είναι από την χθεσινή εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, Ενικος, με προσκαλεσμένο τον Υπουργό Οικονομίας, Γιάννη Στουρνάρα.

Πολίτης παίρνει τον λόγο, και του διαβάζει μία επιστολή (πραγματική).....Ακούμε εν συντομία την ιστορία ενός νέου ζευγαριού, που δούλευαν μαζί σε Εμπορικό κέντρο. Η σύζυγος, μένει έγκυος, αλλά μετά από λίγο καιρό η επιχείρηση που δούλευαν, βάζει λουκέτο, και μένουν και οι δύο άνεργοι. Μη έχοντας πλέον εισόδημα, αποφασίζουν, και κάνουν έκτρωση.......

Και μετά σχολιάζει ο Στουρνάρας, και ακούγοντας τον μένουμε παγωμένοι......

Ο σφαγέας του Ελληνικού λαού, γίνεται επικριτής του ζευγαριού. Δηλώνει ότι ο κύριος της ιστορίας, είναι άξιος της τύχης του. 

Δεν είναι δυνατόν, λέει ο αλήτης, να κάνει έκτρωση, για αυτόν τον λόγο.....

Του φαίνεται του άθλιου υπουργού μας, μη φυσιολογικό, ένα ζευγάρι με μηδέν εισόδημα, να μην μπορεί να συντηρήσει παιδί;;

Την ιστορία, λέει ο Στούρνος, ότι την θεωρεί και αστεία, κάποια στιγμή!





Αυτό το βίντεο, το αφιερώνουμε σε όποιον αφελή έμεινε, και πιστεύει, ότι οι κατοικοεδρεύοντες στο Μαξίμου, έχουν οίκτο για τον δοκιμαζόμενο λαό. Ούτε καν επίγνωση της κατάστασης, φαίνεται να έχουν.

Η επιχείρηση, του ζευγαριού έκλεισε, γιατί ο Στουρνάρας, ο Σαμαράς και οι προκάτοχοι τους, αποφάσισαν να κόψουν μισθούς, συντάξεις, να αυξήσουν την φορολογία, αναγκάζοντας πέραν όλων των άλλων, οι επιχειρήσεις να φτάσουν στο κόκκινο, λόγω μη ύπαρξης αγοραστικού κοινού.

Η εξαθλίωση της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού, πέραν των άλλων συνεπειών, έχει και ως αποτέλεσμα να μειώνονται τα τελευταία τρία χρόνια οι γεννήσεις....Και οι εκτρώσεις, να έχουν αυξηθεί θεαματικά....

Αυτό  λέγεται Γενοκτονία, και ο Στουρνάρας είναι ο θύτης, μαζί με τον Σαμαρά, τον ΓΑΠ, τον Βενιζέλο, και πολλούς άλλους!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου