Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΤΡΥΠΑ'' ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ...

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος δημοσιογράφος του MEGA (που αλλού) προέβη στην φοβερή αποκάλυψη ότι η μια από τις δυο εισόδους του καφενείου των αστυνομικών στη Βουλή σφραγίστηκε με απόφαση του προεδρείου καθώς, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, υπήρχε «τρύπα» στην ασφάλεια…!!!

Όντως, το καφενείο των αστυνομικών βρίσκεται στο υπόγειο του κτιρίου και έχει δυο εισόδους. Η μία είναι εξωτερική και βρίσκεται στο πίσω μέρος του κτιρίου της Βουλής -και το πλέον
πολυσύχναστο καθώς εκεί παραμένουν και οι αστυνομικοί – συνοδοί των υπουργών και των πολιτικών – και η δεύτερη είναι εσωτερική.

Το MEGA ισχυρίστηκε πως οποιοσδήποτε θα μπορούσε να μπει από την εξωτερική είσοδο, που δεν υπάρχει μηχάνημα ελέγχου (!) και να περάσει ανενόχλητος στο εσωτερικό του κτιρίου ή θα μπορούσαν μέσο αυτής της διόδου να μπουν στη βουλή ακόμη και όπλα (το οποίο ο Κλουζό Πρετεντέρης το θεώρησε ως δεδομένο).

Το περίεργο είναι πως ο εν λόγω δημοσιογράφος που έχει εργαστεί στο κανάλι της Βουλής, δεν γνώριζε πως μηχάνημα ελέγχου (μαγνητική πύλη) είναι τοποθετημένη εκεί εδώ και δύο χρόνια. Ή έκανε πως δεν…ήξερε!!

Το στόρυ που παρουσίασε είναι πως το σφράγισμα της εσωτερικής πόρτας έγινε γιατί εντοπίστηκε «τρύπα» στην ασφάλεια, ενώ…υπάρχουν και υπόνοιες ότι η δίοδος αυτή χρησιμοποιήθηκε από Χρυσαυγίτες για να μπορέσουν να περάσουν εντός του κοινοβουλίου συνεργάτες τους, γνωστούς τους ή οτιδήποτε άλλο χωρίς να περάσουν από τον απαραίτητο έλεγχο από τα μηχανήματα που έχουν στηθεί σε όλες τις υπόλοιπες εισόδους στο Κοινοβούλιο…!!

Η αλήθεια όμως έχει ως εξής: η πόρτα κλείδωσε, έκλεισε, την προηγούμενη εβδομάδα. Οι δημοσιογράφοι το γνώριζαν καθώς πηγαίνουν και ψωνίζουν από το καφενείο των αστυνομικών. Τις τελευταίες όμως ημέρες άρχισαν να γκρινιάζουν επειδή έπρεπε να κάνουν κύκλο, βγαίνοντας έξω από το κτήριο της Βουλής, προκειμένου να πάνε στο καφενείο. Αφού λοιπόν είδαν και απόειδαν ότι δεν θα ανοίξει η πόρτα, αποφάσισαν να το γνωστοποιήσουν!

Γιατί σφραγίστηκε η πόρτα;
Επειδή ο ιδιοκτήτης του καφενείου στη Βουλή, είχε διαμαρτυρηθεί στον Φρούραρχο ότι στο φθηνότερο καφενείο των αστυνομικών πήγαιναν και υπάλληλοι να ψωνίσουν, κάτι που δεν προβλέπει η σύμβαση που έχει υπογράψει με τον Σύλλογο των υπαλλήλων…!
Για αυτά όμως ούτε λέξη…
Φοβερό δεν είναι το ρεπορτάζ του MEGA;

ΑΚ
http://www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου