Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝ ΑΜΑΡΤΙΑΙΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟΥ


Ανδρέας Λοβέρδος: Άλλος ένας σπουδαιογελοίος δελφίνος που διεκδικεί το δικαίωμα της κυνοβΟλευτικής Δημοκρατίας στην εξαπάτηση του λαού. Ένας ακόμη μωροφιλόδοξος πολιτικάντης που δεν έχει μετρήσει το μπόι του και ποντάρει στη βλακεία του Έλληνα ψηφοφόρου. Γνωρίζει γαρ, ο Ανδρέας, ότι για ν᾽ αναρριχηθείς στην πιο ψηλή καρέκλα της πόρνης εξουσίας πρέπει να πεις ένα κάρο ψέματα. Το έκαναν όλοι οι προηγούμενοι, με πρωταγωνιστές στην εξαπάτηση του λαού το Γιώργο Παπανδρέου - που έχει τώρα την ψευδαίσθηση ότι δικαιώθηκε η πολιτική του - και τον Αντώνη Σαμαρά. Γιατί να μην το κάνει κι ο Λοβέρδος;

Έτσι λοιπόν, ο μικρός το δέμας και το πνεύμα αυτός, νίπτει τώρα τας χείρας του από του αίματος του λαού που χύθηκε (αυτοκτονίες) λόγω ΔΝΤ, και ισχυρίζεται ότι ο ίδιος και κάτι άλλοι είχαν διαφωνήσει. Διευκρινίζει όμως ότι η απόφαση για να κληθεί το επάρατο ΔΝΤ για να μας σώσει από την παχυσαρκία υπήρξε τελικά ομόφωνη στο Υπουργικό Συμβούλιο!

Βλέπετε, σύντροφοι, ότι και του Λοβέρδου το IQ είναι πολύ χαμηλό. Αρκεί, νομίζει, να διαφωνήσει κανείς στα λόγια, και στη συνέχεια με την υπογραφή του να συμφωνήσει, για να δικαιωθεί. Θα μου πείς, έτσι δουλεύει η χούντα με κοινοβΟλευτικό μανδύα, βρε.
Ό,τι πει ο αρχηγός γίνεται, ακριβώς όπως και στις καθαρόαιμες χούντες. Οι άλλοι είναι απλώς λιβανιστήρια.

Πάρτε τώρα λίγο Λοβέρδο μέσα από τα video για να... στανιάρετε. Και μην απελπίζεστε σύντροφοι. Στις "δημοκρατίες" δεν υπάρχουν αδιέξοδα! Όσο υπάρχουν προδότες ηγέτες - και η Ελλάδα γεννάει πολλούς από δαύτους - πάντα θα μας ρίχνουν οι ξένοι "εταίροι" μας κάνα ξεροκόμματο, με το αζημίωτο φυσικά.

Άλλωστε μαθημένοι είναι οι ραγιάδες από ξένο ζυγό. Το ζητάει ο οργανισμός μας φαίνεται... Τετρακόσια χρόνια φάγαμε στην πλάτη από τον Τούρκο. Τώρα θα δειλιάσουμε; Τι 30, τι 40, τι 50 χρόνια υπό Γερμανική κατοχή;







Συνταξιούχοι πάσης Ελλάδος ενωθείτε! Μακριά από το Λοβέρδο διότι έχει άγριες διαθέσεις εναντίον σας:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου