Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ... ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΩΝ

Το ίδιο άνοστο έργο – η κωμωδία της ζωής μας – ξανά σε 24ωρες ζωντανές συνδέσεις στην οθόνη μας. Οι… ”αντάρτες” που δε θα.. ψηφίσουν, αλλά τελικά ψηφίζουν, οι ”υπεύθυνοι” αρχηγοί που, για να μας ”σώσουν”, απειλούν με διαγραφές τους αντιρρησίες και η αντιπολίτευση (;) που σκίζεται εναντίον των μέτρων, αλλά επιμένει να συζητά με αυτούς που καταλύουν το Σύνταγμα και την εθνική κυριαρχία.
Οι.. προστάτες της δημοκρατίας μας θα σώσουν για άλλη μια φορά τη ”δημοκρατία” τους και τη χώρα, απειλώντας στυγνά με διαγραφή – τι φόβος κι αυτός μη σε διαγράψουν, λες και θα σε αποκεφαλίσουν! – όσους, υποτίθεται ότι έχουν πρόθεση να καταψηφίσουν. Στ’ αλήθεια, η επιτομή της δημοκρατίας: τα ΜΑΤ να σπάνε τον κόσμο στο ξύλο και μέσα στο.. παλάτι της ”δημοκρατίας” οι βουλευτές ”κατά συνείδησιν” και υπό την απειλή της γκιλοτίνας του κάθε προέδρου, εντελώς ”αντιφασιστικά” να ψηφίζουν ”ΝΑΙ”.
Και μετά από αυτήν τη γιορτή της δημοκρατίας θα βγουν όλοι μαζί πρώτα να πουν ότι μας ..”σώσανε” και θα πρέπει να είμαστε ευγνώμονες και από την άλλη να κατηγορήσουν τους άλλους για φασισμό και για απειλές προς το ”δημοκρατικό πολίτευμα” της Ελλάδας. Τι δημοκρατικό πολίτευμα , στ’ αλήθεια, όπου δήμος είναι οι τράπεζες και η βουλευτική μαφία…Ο δήμος και οι δούλοι..
 
Από αιέν αριστευείν/endelehia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου