Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΝ


Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC – Centres for Disease Control and Prevention) μέσα σε όλα τα δυσνόητα, τα αρρωστημένα και τα ανόητα πράγματα που έχουν επινοήσει κατά καιρούς, πρέπει να έχουν καταλήξει στην πιο ηλίθια λογική όλων των εποχών σχετικά με τα εμβόλια. Αυτή η ομάδα των τρελλών επιστημόνων, των φιλοχρήματων πολιτικών και των μαριονετών της νέας τάξης, μόλις δημοσίευσε μια από τις πιο βλακώδεις, διεστραμμένες εξηγήσεις γιατί τα εμβόλιά τους, αυτά “του ενός μεγέθους που ταιριάζει σε όλους ακόμα κι αν σε σκοτώνει”, αποτυγχάνουν οικτρά.

Το εμβόλιο της πολιομυελίτιδας το οποίο ο Μπιλ Γκέιτς (συνήγορος στη μείωση του πληθυσμού) χρηματοδοτεί για τον αναγκαστικό εμβολιασμό όλων στις χώρες του τρίτου κόσμου, σκοτώνει κάποιους και παραλύει ακόμα περισσότερους καθώς ο ιός μεταλλάσσεται αντιδρώντας στο εμβόλιο. Αυτό έχει δημιουργήσει ένα πολύ πιο ισχυρό και επιθετικό στέλεχος της πολιομυελίτιδας. Η Ινδία είναι ένας πρωταρχικός στόχος. Επί του παρόντος, περίπου 50.000 έχουν υποκύψει στην παράλυση που προκαλείται από το εμβόλιο της πολιομυελίτιδας, η οποία όπως αποδεικνύεται είναι πολύ πιο ισχυρή από το στέλεχος το οποίο υποστήριζαν ότι θα απέτρεπαν με το εμβόλιο.

Χωρίς να νοιώσουν κάποιο είδος αποτροπής από οτιδήποτε που θα μπορούσε να μοιάζει με προληπτική σύνεση, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων αποφάσισαν ότι ο λόγος που το παθογόνο και μεταλλαγμένο στέλεχος σαρώνει την Ινδία δεν είναι τόσο πολύ το ότι το νέο στέλεχος μεταδίδεται εύκολα από εκείνους που έχουν μολυνθεί, ή ότι εμφανίζεται μόνο σε εκείνους που έλαβαν το μαγικό εμβόλιο της πολιομυελίτιδας, αλλά επειδή εξακολουθούν να υπάρχουν μη εμβολιασμένα παιδιά τα οποία προκαλούν την εξάπλωση της ασθένειας. Ναι … έτσι ακριβώς είναι. Μόνο που αυτά τα παιδιά ΔΕΝ έχουν τον ιό.

Στο μαγικό, μυστικιστικό κόσμο των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, οτιδήποτε μπορεί να εξηγηθεί αρκεί να αρνηθείς να αναγνωρίσεις την πραγματικότητα της κατάστασης και αντ ‘αυτού, να δημιουργήσεις μια απίθανη δικαιολογία για τον λόγο που αυτή η μετάλλαξη εξαπλώνεται. Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, φταίνε οι ΜΗ εμβολιασμένοι.

Οι άνθρωποι που ποτέ δεν έλαβαν το εμβόλιο προκαλούν ιογενή μετάλλαξη από το εμβόλιο που ποτέ δεν πήραν και επιπλέον κατηγορούνται για την εξάπλωση μιας ασθένειας που ποτέ δεν είχαν.

Όσοι είχαν εμβολιαστεί για πολιομυελίτιδα μπορoύν επίσης να κολλήσουν το νέο μεταλλαγμένο ιό της πολιομυελίτιδας αν δεν είναι φορείς της μετάλλαξης.

“Η ουσία εδώ είναι ότι κατηγορούν τους μη εμβολιασμένους για τη διάδοση νέων μορφών της πολιομυελίτιδας που είναι μεταλλάξεις των εμβολίων τους. Παρά το γεγονός ότι ενδέχεται να δίνουν το λάθος εμβόλιο για την πολιομυελίτιδα που προκαλεί ασθένεια, και ότι ο ιός του συγκεκριμένου εμβολίου μεταλλάσσεται σε μια νέα μορφή της πολιομυελίτιδας, οι άνθρωποι που κατηγορούνται είναι εκείνοι που δεν θα μπορούσαν να έχουν καμία απολύτως σχέση με όλα αυτά. Και ενώ ακόμα και οι άνθρωποι που έχουν λάβει το εμβόλιο μπορούν επίσης να πέσουν θύματα της νέας πολιομυελίτιδας και να γίνουν φορείς αυτής περνώντας την σε άλλους, αυτοί που φταίνε ΚΑΙ για αυτό, είναι οι μη εμβολιασμένοι!”

[από το GreenMedInfo, παραπομπή 1: Οι μη εμβολιασμένοι κατηγορούνται για τη διάδοση της πολιομυελίτιδας του εμβολίου]

Το επιχείρημα το οποίο οι περισσότεροι υποστηρικτές του εμβολίου αρέσκονται στο να χρησιμοποιούν αυτές τις μέρες, είναι ότι με κάποιο τρόπο τα μη εμβολιασμένα παιδιά δημιουργούν τεράστιο κόστος στο σύστημα υγείας. Κανείς δεν μπορεί να καταλήξει σε κάποια αξιόπιστη πηγή για την υποστήριξη αυτής της θέσης, αλλά αυτό είναι άνευ σημασίας. Όμως, εγώ πρέπει να αναρωτηθώ ποιές θα είναι οι δαπάνες υγείας στην Ινδία για τη θεραπεία και τη φροντίδα αυτών των μόνιμα ανάπηρων παιδιών που ξεπερνούν τις 50 χιλιάδες, αν δεν έχουν πεθάνει ακόμα; Και δεδομένου ότι ακόμα και τώρα συνεχίζουν και αναγκάζουν τον εμβολιασμό των ανυπεράσπιστων παιδιών κατά ενός στελέχους της πολιομυελίτιδας που εμφανιζόταν σπάνια έχοντας δημιουργήσει ένα εντελώς καινούριο στέλεχος για το οποίο δεν υπάρχει “εμβόλιο”, ποιό θα είναι το κόστος στην Ινδία σε βάθος χρόνου;

Προσωπικά, πιστεύω ότι η Ινδία θα πρέπει να στήσει ένα από αυτά τα τσαρλατανοδικαστήρια για βλάβες εμβολίων σαν αυτά που έχουμε και εμείς. Στη συνέχεια, μια επιτροπή ιατρικών εμπειρογνωμόνων οι οποίοι δεν έχουν καμία απολύτως ιατρική εκπαίδευση, μπορεί να πει στους γονείς ότι το παιδί τους που έπαθε ζημιά από το εμβόλιο δεν υποφέρει πραγματικά από το εμβόλιο. Φυσικά δεν θα υπάρξει καμία αναφορά στις υπόλοιπες 49.999 περιπτώσεις βλάβης του εμβολίου. Η πολιτεία τη βγάζει καθαρή, οι φαρμακευτικές εταιρείες τη βγάζουν καθαρή και εσείς θα πάρετε το άρρωστο πια παιδί σας στο σπίτι για να υποστείτε τις συνέπειες χωρίς καμία βοήθεια. Και βέβαια! Η πώληση των θανατηφόρων εμβολίων θα συνεχιστεί ακάθεκτα!

Πιστεύω ότι όλοι στα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων θα πρέπει να λάβουν αυτό το εμβόλιο της πολιομυελίτιδας …. και θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπιζόμαστε και εμείς οι υπόλοιποι όταν υπομένουμε τις επιπτώσεις.

[Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ]

Του Marti Oakler, μετάφραση: Φαίη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου