Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ!

Δείτε τον πραγματικό ρόλο του Δένδια και ποιός πραγματικά είναι ο ιδιοκτήτης της Τράπεζας της Ελλάδος...

Ο Ελληνικός λαός πρέπει να μάθει ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!


Μην περιμένετε να μάθετε την αλήθεια απο τα διαπλεκόμενα και διεφθαρμένα ΜΜΕ. Μπουκωμένα με εκατομμύρια, επιτελούν το έργο της παραπληροφόρησης και της καθημερινής προπαγάνδας, υπέρ των συνεταίρων τους, των πολιτικών και εις βάρος του ελληνικού λαού.
Από την πλευρά τους οι πολιτικοί, παίζουν το δικό τους παιχνίδι, ως πιόνια των Τραπεζών, που στην ουσία κυβερνούν αυτόν τον τόπο.
Στο βίντεο που ακολουθεί, οι αποκαλύψεις σοκάρουν. Αποκαλύψεις, από..
δυο απλούς πολίτες, που βασιζόμενοι στα πιο έγκυρα στοιχεία, όπως αυτά των ΦΕΚ (Φύλλα Εφημερίδας Κυβερνήσεως), αποδεικνύουν όχι μόνο ποιός είναι στην ουσία ο Πρωθυπουργός της χώρας, αλλά και τον βρώμικο ρόλο των Τραπεζών σε αγαστή συνεργασία με τους πολιτικούς.
Αποκαλύψεις συγλονιστικές που κάθε Έλληνας οφείλει να γνωρίζει, προκειμένου να αντιληφθεί τον ιστό της αράχνης που έπλεξαν εις βάρος του πολιτικοί τους οποίους ακόμα και σήμερα κάποιοι υποστηρίζουν και ψηφίζουν.
Αδιάψευστα στοιχεία, που δεν επιδέχονται καμιάς αμφισβήτησης, καθοτι τα ντοκουμέντα που επικαλούνται ο Γιώργος Σαρρής και ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης, είναι αδιαμφισβήτητα.
Αποδεικνύουν με στοιχεία, πως η τραγική ψηφοφορία της αποφράδας ημέρας της Τετάρτης 7 Νοεμβρίου 2012, θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί.
Ο ανθελληνικός βρώμικος ρόλος του Κώστα Καραμανλή, από το 2008, όταν με νόμο έδωσε τη δυνατότητα στις ελληνικές τράπεζες να λάβουν δάνεια από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα, και αυτές εισέπραξαν το αστρονομικό ποσόν των 83 τρις δραχμών, (τρεις τράπεζες μοιράστηκαν στην ουσία το συγκεκριμένο ποσόν), αποδεικνύει ότι το Ελληνικό Κράτος, κυβερνιέται όχι από τους πρωθυπουργούς και τα κόμματα που ψηφιζει ο ελληνικός λαός, αλλά από μια μαφία Τραπεζών, με επικεφαλή τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Προβόπουλο και τον εκάστοτε Διοικητή της.
Στο συγκλονιστικό βίντεο που ακολουθεί, αποκαλύπτεται ποιός είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης της Τράπεζας της Ελλάδος, ποιός είναι ο ρόλος του υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Ν. Δένδια και το πλιάτσικο των Τραπεζών με την σύμφωνη γνώμη των πολιτικών, εις βάρος του ελληνικού λαού.
Αυτό το βίντεο, πρέπει να μπει σε κάθε σπίτι.
Ο Ελληνικός λαός, πρέπει να γνωρίζει όλη την αλήθεια.
Πόπη Σουφλή.



http://www.staparaskinia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου