Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΣ ΣΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ΦΩΤΟΝΙΩΝ!!!

 


Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε ενημερωμένοι για κάτι που ονομάζεται Δέσμη Φωτονίων, αλλά δεν ξέρουμε τι ακριβώς είναι αυτό.

Στις αρχές τις δεκαετίας του ’60 διάφοροι δορυφόροι άρχισαν να συλλέγουν στοιχεία για την ύπαρξη μιας ενεργειακής δέσμης φωτονίων, της οποίας η προέλευση ήταν το ιδιαίτερο κέντρο του γαλαξία μας.

Αυτή η δέσμη έγινε γνωστή από τότε ως Δέσμη Φωτονίων. Το σύνολο του Ηλιακού μας Συστήματος διαβαίνει τώρα μέσα σ’ αυτή την δέσμη ενέργειας.

Η Γη πρώτα ήρθε σε επαφή μ’ αυτή τη δέσμη ενέργειας το 1987, ο Ήλιος εισήλθε σ’ αυτή στο Χειμερινό Ηλιοστάσιο του 1998, και όλο το Ηλιακό Σύστημα θα εισέλθει κατά το Χειμερινό Ηλιοστάσιο του 2012.


Αυτό συμπίπτει επίσης και με το τέλος του Γαλαξιακού Ημερολογίου που τηρούσαν οι φύλακες του Χρόνου των Μάγιας.


Όταν εισέλθουμε σ’αυτή την δέσμη ενέργειας το Ηλιακό μας Σύστημα θα παραμείνει για 2000 χρόνια, πριν αρχίσει να εξέρχεται για μια ακόμη φορά προς την Γαλαξιακή Νύχτα.

Η είσοδος μας, σ’ αυτή την ενεργειακή δέσμη φωτονίων προκαλεί μια επιτάχυνση στην περιστροφή των ατόμων στο Ηλιακό μας Σύστημα.

Αυτό εν ολίγοις προκαλεί τα κύτταρα του σώματος σας να περιστρέφονται γρηγορότερα και ν’ απελευθερώνουν αποθηκευμένη ενέργεια.

Έχει αποδειχθεί από τους επιστήμονες ότι τα κύτταρα μας αποθηκεύουν την ενέργεια των τραυμάτων που βιώνουμε, και στην πραγματικότητα τα καρκινικά κύτταρα, είναι κύτταρα που είναι τόσο υπερφορτισμένα με συναισθηματικό τραύμα, ώστε μεταλλάσσονται και χάνουν τη σύνδεση τους με τον οικοδεσπότη, δηλ. την συνείδηση μας, και ξεκινούν να εξελίσσονται και να πολλαπλασιάζονται κατά ένα χαοτικό τρόπο.

Σε ολόκληρο τον κόσμο οι άνθρωποι βιώνουν τ’ αποτελέσματα αυτής της κάθαρσης. Αυτά είναι πόνοι στον λαιμό, συμπτώματα «γρίπης» χωρίς τη γρίπη, πονοκέφαλοι σ’ όλο το μέτωπο ή πάνω από το ένα μάτι ή και τα δυο, ταχυπαλμίες ή αρρυθμία εξαιτίας της ενεργοποίησης του Θύμου αδένα, υπερβολική κόπωση χωρίς προφανή λόγο, πόνοι στις αρθρώσεις και διάρροια.


Στο βιβλίο της «The Pleiadian Agenta» η Barbara Hand Clow, ισχυρίζεται ότι αυτή η Δέσμη Ενέργειας δημιουργεί την κάθαρση όλης της ανθρωπότητας σε Κυτταρικό επίπεδο & σε επίπεδο DNA.

Αυτό θα συμβεί μόνο σε όσους από εμάς Έχουμε κάνει την Κάθαρση θα μπορούμε να βιώσουμε όλες τις διαστάσεις της ύπαρξης μας, ταυτόχρονα.

Αυτή είναι η προϋπόθεση για να παραμείνουμε στο φυσικό μας σώμα μετά την πλήρη είσοδο μας στην Δέσμη Φωτονίων μετά το 2012.

Εισερχόμαστε αυτό τον Καιρό.

Kevin Core & Christine Core



Από Πύλη του Φωτός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου