Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...!!!

...Η Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα καταγγέλει τον Αβραμόπουλο και το μνημόνιο που έστειλε στον γυφτοσκοπιανό υπέξ...!!!

 
Η Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα με ανακοίνωση που εξέδωσε, απορρίπτει την υπογραφή Μνημονίου με την ΠΓΔΜ, δηλώνοντας ότι κατανοεί τον διπλωματικό ελιγμό του υπουργείου Εξωτερικών, ωστόσο, δεν αποδέχεται το κείμενο, κάνοντας λόγο για «τραγικές παγίδες».

Ακολουθεί η ανακοίνωση:....


ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΣΤΟ «ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ»

Στην πρόσφατη πρωτοβουλία του ΥΠΕΞ της Ελλάδας, για συνυπογραφή «ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ» επί συγκεκριμένου κειμένου, που πρότεινε ο κ. Αβραμόπουλος στον ομόλογό του των Σκοπίων, η Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα, έχει να παρατηρήσει τα εξής:

Η Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα, αν και αντιλαμβάνεται τον «διπλωματικό ελιγμό», εν τούτοις δεν αποδέχεται το κείμενο, το οποίο αποτελεί μια επαναβεβαίωση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας με πιο σαφείς όρους. Ζητά το απαραβίαστο των συνόρων, την καλή γειτονία, την απαγόρευση προπαγάνδας, την μη χρήση ιστορικών μας συμβόλων, ενώ στο μείζον θέμα του Ονόματος για όλες τις χρήσεις, αφήνεται να εννοηθεί Σύνθετη Ονομασία, με εδαφικό-γεωγραφικό προσδιορισμό, κάτι το οποίο είναι προκαταβολικά απαράδεκτο για τους μόνους και αληθινούς Μακεδόνες όλου του Κόσμου, καθώς αναφέρει:

Το κυβερνητικό μέγαρο στα Σκόπια «ντυμένο» με Αρχαία Ελληνικά αγάλματα…

«…οποιαδήποτε πρόταση πρέπει να εμπεριέχει σαφές και οριστικό προσδιορισμό του ονόματος που δεν θα αφήνει περιθώρια αμφιβολιών σχετικά με τη διάκριση μεταξύ του εδάφους της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας και περιοχών σε γειτονικές χώρες, ειδικότερα, της περιοχής της Μακεδονίας στη βόρεια Ελλάδα και ότι το συμφωνημένο όνομα θα χρησιμοποιείται έναντι όλων (erga omnes) και για όλους τους σκοπούς».

Κατανοούμε ότι η Αθήνα θέλει να ρίξει τα Σκόπια στην ξέρα της Διεθνούς Διπλωματίας, εκμαιεύοντας μια άρνησή τους, αλλά υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να φανούν πιο έξυπνοι από τους εμπνευστές της «έξυπνης» πρότασης…

Η Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα, που δεν αποδέχεται καν τη χρήση του Ονόματος «ΦΥΡΟΜ», το οποίο αποτελεί «Σύνθετη Ονομασία» με το «Μακεδονία» μέσα, είναι αδύνατο να αποδεχθεί έναν εδαφικό – γεωγραφικό ή άλλο προσδιορισμό, που δημιουργεί και αναγνωρίζει μια ανύπαρκτη «Μακεδονία» έξω από τη Μακεδονία και δίνει «εθνικό», «νομικό» και «ιστορικό» υπόβαθρο στην ασταμάτητη προπαγάνδα των Σκοπίων, που τελειώνει στην αρπαγή του εδάφους μας, με όχημα ακριβώς το Όνομα! Το οποίο είναι ο μεγαλύτερος Αλυτρωτισμός από μόνο του!

Μια Άνω ή Ορεινή ή Βόρεια, ή Βαρδαρινή ή Σλαβική ή Τιτοϊκή ή άλλη «Μακεδονία», θα αποτελεί πάντα το δήθεν ελεύθερο «κομμάτι» της υπόλοιπης «αλύτρωτης Μακεδονίας»…

Η Ελλάδα δηλαδή κινδυνεύει να διαμελίσει τον εαυτό της, αναγνωρίζοντας δικαιώματα επί του Ονόματος, που αντανακλούν στην ιστορία και το έδαφος! Δικαιώματα που θα ντύσουν και θα νομιμοποιήσουν μελλοντικές απαιτήσεις, χτίζοντας το ανύπαρκτο «ΕΘΝΟΣ» των «ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ», που προσωρινώς θα κατοικούν στην Βόρεια, Άνω, Νέα, Ορεινή, Βαρδαρινή ή άλλη ψευτο«Μακεδονία»…

Γιατί η αναγνώριση οποιασδήποτε γεωγραφικής «Μακεδονικής» οντότητας, νομιμοποιεί αυτομάτως «ΕΘΝΟΣ», «ΓΛΩΣΣΑ», «ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ», που αποτελούν εφιάλτη για τον Ελληνισμό και τους αιώνιους αγώνες του και επιβράβευση για τους Κομιτατζήδες, τον Τίτο και τους Σφετεριστές της Βόρειας Ελλάδας!

Οι Σκοπιανοί λένε «είμαστε εθνικά Μακεδόνες» και θα τους βόλευε πολύ να δώσουμε γεωγραφική αναγνώριση στην «εθνικότητά τους»… Π.χ. εάν τα Σκόπια αναγνωριστούν σαν Άνω, Βόρεια, Βαρδαρινή ή άλλη «Μακεδονία», τότε οι Σκοπιανοί θα αυτοπροσδιορίζονται νόμιμα και με την υπογραφή της Ελλάδας, σαν «ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ» του Άνω, Βόρειου, Βαρδαρινού ή άλλου ΚΟΜΜΑΤΙΟΥ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ! Τη στιγμή που εμείς οι αληθινοί Μακεδόνες, θα είμαστε απλά και μόνο «γεωγραφικά Μακεδόνες» και εθνικά φυσικά Έλληνες…

Θα κερδίσουν δηλαδή εκείνοι την «Εθνότητα» και την «ιδιοκτησία» και εμείς τη μερική «γεωγραφικότητα» και την εθνική …αυτοκτονία… Θα γίνουν «Ιδιοκτήτες» του Ονόματος και θα καταντήσουμε «ενοικιαστές» του, που κάποια στιγμή θα μας γίνει «έξωση»…

Εάν η ελληνική Διπλωματία θέλει να πατήσει αυτή την τρομερή νάρκη και να πέσει σε αυτή την τεράστια παγίδα ας προχωρήσει… Μα θα μας βρει Αλεξάνδρειους μπροστά της!

ΟΧΙ – ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ «ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ»

100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ,
ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ

ασυμβίβαστα για το Όνομα, τον Ελληνισμό και την Ιστορία μας
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
3.500.000 ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Από τον παρλαπίπαΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου