Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΤΡΟΠΟΙ ΙΔΙΟΤΥΠΗΣ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ


Η είδηση έπεσε δεν βόμβα. Μόνο που εμείς εδώ απασχολημένοι με τα χαράτσια και το νέο κουστούμι που μας ράβουν οι «φίλοι» μας οι Γερμανογάλλοι και Σία, δεν την πήραμε χαμπάρι.

Κατά τη διάρκεια του πολέμου, Βρετανοί πράκτορες είχαν διεισδύσει στο στενό περιβάλλον του Χίτλερ, σκοπεύοντας να ρίξουν οιστρογόνα, ήτοι θηλυκές ορμόνες, στο φαγητό.

Έτσι ο Φύρερ θα καλμάριζε, θα γινόταν πιο «θηλυκός» και λιγότερο επιθετικός, ένας είδος τρανσέξουαλ με μουστάκι -κάτι σαν το μακαρίτη τον Φρέντι Μέρκιουρι- οπότε θα ήταν πιο εύκολο να επικρατήσει η ειρήνη.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Brian Ford, που ανακάλυψε το μυστικό σχέδιο με την κωμική ονομασία «Λούγκρα στην Καγκελαρία», τα οιστρογόνα είναι άγευστα και επιδρούν αργά στον οργανισμό. Οπότε θα περνούσαν απαρατήρητα από τους δοκιμαστές των γευμάτων του Χίτλερ. Δυστυχώς το σχέδιο δεν προχώρησε, με τα γνωστά αποτελέσματα…

Προχώρησε όμως ένα άλλο σχέδιο, που σε αποκλειστικότητα σας αποκαλύπτουμε από αυτήν εδώ τη στήλη. Γνωρίζοντας οι Γερμανοί τη νίλα που παραλίγο να πάθουν στον πόλεμο, πήραν έγκαιρα τα μέτρα τους. Ο λόγος για τη σημερινή καγκελάριο, την κ. Μέρκελ. Βλέποντας στην αρχή της θητείας της να θυμίζει γατούλα και όχι γερμανικό λυκόσκυλο, Γερμανοί μυστικοί πράκτορες άρχισαν να ρίχνουν στο φαγητό της ανδρογόνα, δηλαδή αρσενικές ορμόνες. Έτσι, σταδιακά και αθόρυβα, η κ. Μέρκελ μεταμορφώθηκε σε Γκαουλάιτερ της Ευρώπης.

Ωστόσο, η μεταμόρφωση της Γερμανίδας καγκελαρίου δεν είναι η μόνη στη σύγχρονη πολιτική σκηνή.

Σας αποκαλύπτω ότι πολλές πολιτικές προσωπικότητες έχουν υποστεί αλλαγή συμπεριφοράς, μνήμης και ιδεολογίας, πράγμα που εξηγεί τις αλλοπρόσαλλες πράξεις τους.

Οι τρόποι που χρησιμοποιούνται γι’αυτή την ιδιότυπη πλύση εγκεφάλου από τα μυστικά κέντρα εξουσίας του πλανήτη, είναι: ουσίες στο φαγητό (όπως είδαμε), υπνωτισμός και ναρκωτικά.

Σύμφωνα με top- secret έγγραφο που εντελώς τυχαία ήρθε σε γνώση μου, οι Έλληνες πολιτικοί ηγέτες έχουν υποβληθεί και στους τρείς τρόπους … αυτοβούλως!

Το μυστήριο αυτό οι ειδικοί δεν μπορούν ακόμη να το εξηγήσουν.

 Για να λύσουν λοιπόν το γρίφο αποφάσισαν (με πρόσχημα την επιστημονική έρευνα) να εφαρμόσουν τις τρείς μεθόδους και σε απλούς πολίτες.

Ένα από τα πειράματα έλαβε χώρα τον περασμένο Δεκέμβριο στην Αγγλία.

Με τη μέθοδο του υπνωτισμού, μέσω της τηλεόρασης, οι ειδικοί πέρασαν στο συλλογικό ασυνείδητο των Βρετανίδων την επιθυμία να αποκτήσουν τον κώλο της Πίπα Μίντλετον! Και πράγματι, χιλιάδες Αγγλίδες ξεχύθηκαν στους δρόμους αναζητώντας απεγνωσμένα τρόπο να αποκτήσουν οπίσθια «αλά Πίπα». Η απάντηση ήρθε άμεσα από την εταιρεία Invisible Shaping Bum Boosters (μια από τις πολλές «βιτρίνες» των μυστικών υπηρεσιών) που έβγαλε στην κυκλοφορία ειδικό βρακί που ανασηκώνει τους γοφούς, σφίγγει τα κωλομέρια και κάνει τα πεσμένα οπίσθια να φαίνονται θεϊκά! Παρά την τσουχτερή τιμή 19 λιρών, χιλιάδες μαγικά βρακιά έγιναν ανάρπαστα!

Εκτός όμως από τον υπνωτισμό, οι ειδικοί αποφάσισαν να πειραματιστούν και με τις ναρκωτικές ουσίες. Ως τόπο του πειράματος διάλεξαν την Ελλάδα, ίσως και ως μια ένδειξη συμπόνιας για τα βάσανα που περνάμε ως  λαός.

Έτσι, έβαλαν την ελληνική κυβέρνηση να ανακοινώσει την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών.

Μάλιστα σε μια προσπάθεια τόνωσης της αγοράς, δόθηκε αμέσως η πρώτη άδεια για τη λειτουργία του πρώτου καταστήματος πώλησης ναρκωτικών, σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης. Το μαγαζί άνοιξε στις 10 Ιανουαρίου και πλήθος κόσμου έσπευσε  να δοκιμάσει τις διάφορες ποικιλίες που εκτίθενται πλέον ελεύθερα στα ράφια. Οι πρώτες εντυπώσεις του κόσμου ήταν απόλυτα θετικές, με τις εντυπωσιακές κοπέλες του promotion να μοιράζουν τρίφυλλα στους περαστικούς.

Η ατμόσφαιρα όπως ήταν φυσικό γρήγορα ζεστάθηκε και σε λίγο όλη η περιοχή θύμιζε γιορτή.

Άγνωστοι μέχρι πρότινος άνθρωποι έγιναν ένα μαστουρωμένο κουβάρι, με τους μεν να παροτρύνουν τους δε με χαρακτηριστικές φράσεις, του τύπου «Να γυρίζει παιδιά, να γυρίζει», «Σιγά μη μας το πιει ο αέρας», «Έλα και η ανάποδη» κ.α. Επίσης, δεν έλειψαν και τα ταχύρρυθμα μίνι- σεμινάρια στριψίματος για τους αμύητους.

Η κυβέρνηση τόσο ενθουσιάστηκε με την επιτυχία του πειράματος, που σκέφτηκε να κυκλοφορήσει διαφημιστικό βίντεο με τον τέως πρωθυπουργό να λέει, «ναρκωτικά υπάρχουν!».

Τελικά επικράτησαν πιο cool φωνές και η σκέψη εγκαταλείφθηκε.

Αποφασίστηκε όμως η συνέχιση και των τριών πειραμάτων σε πανελλαδικό επίπεδο, έτσι ώστε, παρά το γ…σι που περνάμε, να είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα!

Γι’αυτό αδέλφια, επαγρυπνείτε!

Παλικαρίσια: ο άκαφτος/αβατον     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου