Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

ΙΣΩΣ…

Ο καλύτερος φίλος είναι αυτός με τον οποίο μπορείς να ξαπλώσεις στη πολυθρόνα σου στη βεράντα, να μην ανταλλάξεις ούτε μια λέξη και μετά να φύγεις αισθανόμενος ότι ήταν η καλύτερη συζήτηση που είχες κάνει ποτέ.

Είναι αλήθεια ότι δεν γνωρίζουμε τι έχουμε μέχρι να το χάσουμε, αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι δεν γνωρίζουμε τι χάναμε πριν αυτό έλθει.

Το να προσφέρεις σε κάποιον όλη σου την αγάπη δεν είναι σίγουρο ότι θα σου ανταποδοθεί!  

Μην περιμένεις ανταπόδοση αγάπης, απλά περίμενε να αναπτυχθεί στην καρδιά τους, αλλά αν αυτό δε γίνει, νάσαι σίγουρος ότι θα αναπτυχθεί στη δική σου καρδιά.

Αρκεί ένα λεπτό για να ερωτευθείς, μια ώρα για να συμπαθήσεις και μια μέρα για να αγαπήσεις, αλλά χρειάζεσαι μια ολόκληρη ζωή για να ξεχάσεις.

Μην πάς για καλή εμφάνιση. Ξεγελάει.

Μην πας για πλούτο. Εξαφανίζεται.

Πήγαινε για κάποιον που σε κάνει να χαμογελάς γιατί φτάνει ένα χαμόγελο για να κάνει μια μαύρη μέρα να φανεί λαμπερή.

Βρες αυτόν που θα κάνει την καρδιά σου Να χαμογελά.

Μπορεί να έχεις αρκετή ευτυχία να αισθάνεσαι πλήρης, αρκετά βάσανα για να σε κάνουν δυνατό, αρκετή θλίψη για να διατηρηθείς άνθρωπος, αρκετή ελπίδα για να σε κάνει ευτυχισμένο.

Μπες πάντα στα παπούτσια του άλλου.

Αν σε πονέσουν, σκέψου ότι μπορεί να πονάνε και τον άλλον.

Οι ευτυχέστεροι των ανθρώπων δεν έχουν κατ’ανάγκη τα πάντα και τα καλύτερα.

Απλά κάνουν ότι καλύτερο βρεθεί μπροστά τους.

Η ευτυχία απλώνεται σ’αυτούς που κλαίνε, σ’αυτούς που πονάνε, σ’αυτους που ερεύνησαν, και σ’αυτούς που δοκίμασαν, γιατί μόνο αυτοί μπορούν να εκτιμήσουν τη σημασία των ανθρώπων που άγγιξαν τη ζωή τους.

Όταν γεννήθηκες, έκλαιγες και όλοι γύρο σου χαμογελούσαν.

Ζήσε τη ζωή σου έτσι ώστε όταν πεθάνεις, να είσαι ο μόνος που θα χαμογελάς ενώ όλοι γύρο σου θα κλαίνε.

Μοιράσου το μήνυμα αυτό με εκείνους που σημαίνουν κάτι για σένα, με εκείνους που άγγιξαν τη ζωή σου με κάποιον τρόπο, με κείνους που σ’έκαναν να χαμογελάς όταν το χρειαζόσουν, με κείνους που σ’έκαναν να βλέπεις τη φωτεινή πλευρά των πραγμάτων όταν ήσουν στα κάτω σου, με κείνους που θέλεις να γνωρίζουν ότι εκτιμάς τη φιλία τους.

Κι αν δεν το κάνεις μην ανησυχείς, δεν θα πάθεις κανένα κακό. απλά θα χάσεις την ευκαιρία να κάνεις την ημέρα κάποιου φωτεινότερη μ’αυτό το μήνυμα…   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου