Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΡΑ

Μια μέρα είναι αρκετή!!. Ενα δευτερόλεπτο είναι αρκετό για όποιον ξέρει τι να το κάνει.

Η Ευτυχία, η Ειρήνη η Δύναμη, υπάρχουν μονάχα όταν δεν υπάρχει μίσος. Το να μισείς είναι ο πιο εύκολος δρόμος προς την δυστυχία, την κακομοιριά τον θάνατο. Να αγαπάς και να προσφέρεις, είναι ο μοναδικός δρόμος προς την ευτυχία, την ειρήνη, την αθανασία. Το ν’ αγαπάς και να προσφέρεις, ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες είναι η Αρχέγονη Δύναμη. Το χρυσό κλειδί της μεγαλοσύνης για ν’ ανοίξεις το κουτί της Πανδώρας με τα μυστήρια της ζωής. Είναι το μοναδικό μυστικό του Κοσμικού Σύμπαντος. Αγάπη και Προσφορά για Αναγέννηση Τώρα !
Η γέννηση του Ήλιου, του Διόνυσου, του Χριστού, πού τόσο σου αρέσει να παπαγαλίζεις κάθε χρόνο, έγινε πριν 2011 χρόνια (! λέμε τώρα) η φύση ξανά γεννιέται κι αυτή από πάντα, ο Διόνυσος βαρέθηκε να γεννιέται ξανά και ξανά, και από τότε μέχρι σήμερα όσες φορές κι αν ξανά γεννηθεί ο Χριστός, ο Διόνυσος, ο Ήλιος και η Φύση, όσα χρόνια καλά, πολλά, ευτυχισμένα κι αν πεις, όσους κουραμπιέδες, γαλοπούλες και αν φας, ο άνθρωπος και οι κοινωνίες του είναι οι ίδιες. Εξακολουθείς να είσαι ο ίδιος.
Καμία αλλαγή προς το καλύτερο, προς την ελευθερία, την ζωή, την Ακεραιότητα. Στάσιμος, ούτε μπρός ούτε πίσω. Ούτε καλύτερος, ούτε χειρότερος. Ήσουν και είσαι σε φρικτή κατάσταση. Χωρίς Βούληση, Αυτογνωσία, Αυτοέλεγχο, περιφέρεις το ασήμαντο, μικρό «εγώ σου» πιστεύοντας πως είσαι το κέντρο του κόσμου.
Μιλάς με τέτοια έπαρση, με τέτοια σιγουριά για θέματα που δεν γνωρίζεις, χωρίς ούτε ίχνος αμφιβολίας ή απορίας, αντί να φροντίσεις να ακονίσεις τον νου σου με έργα και σκέψεις μεγάλων ανθρώπων. Πως να το κάνεις αυτό; Όταν όλους τους αληθινά μεγάλους ανθρώπους του εξαφάνισες, σκότωσες, έκαψες γιατί σε ξεβόλευαν ή γιατί σου έδωσαν εντολή τα αφεντικά που σε ελέγχουν.
Ακούς σαβούρες που αποκαλείς μουσικά συγκροτήματα, αντί για μουσική που ανυψώνει το πνεύμα και την καρδιά. Τρως ότι χειρότερο υπάρχει στην γη και περιφρονείς αυτό που είναι σημαντικό για να κτίσεις ένα γερό σώμα, λες και δεν είναι το σώμα δικό σου. Επικοινωνείς και δίνεις την προσοχή σου σε όποια σκουπίδια σου πλασάρουν οι δημοσιογράφοι, οι πολιτικοί και οι ιερείς της συμφοράς και της σύγχυσης.
Για ποιά χρόνια πολλά μιλάς; Ποιός θέλει να ζήσει χρόνια πολλά, μέσα στον βούρκο που έφτιαξες και αποκαλείς κοινωνία;
Λες «Εγώ» και νοιώθεις πως ο κόσμος είναι υπηρέτης σου. «Έτσι είμαι Εγώ» «Εγώ θα πάω, θα κάνω θα φάω, θα πάρω, θα φέρω..» Εγώ» και μόνο ένα ασήμαντο “εγώ” το τέρας με τα 5.000 κεφάλια είναι αυτό που συντηρεί και ενισχύει αυτόν τον κόσμο και τα ανθρωπάκια που σέρνονται στον κόσμο της ύλης.
Αυτό που κατασπαταλάει την Ενέργεια σου, την Δύναμη σου είναι η διατήρηση του «Εγώ». Αυτό είναι που Οργίζεται, Προσβάλλεται, Καταθλίβεται, Απειλεί με αυτοκτονία, μέχρι που να πετύχει την επιθυμητή επιβεβαίωση. Μια και γνωρίζει πως δεν έχει κάποια απτή ουσία, αναζητά συνεχώς να έχει δίκιο μέσα από τα άλλα ανθρώπινα όντα, τα άψυχα όντα γιατί μόνο αυτά ασχολούνται με τέτοια ασήμαντα γεγονότα, τα οποία αποδέχονται και φέρονται λες και το «εγώ» είναι κάτι υπαρκτό. Μόνο με αυτό τον τρόπο το «εγώ» ξεγελιέται και πιστεύει πως είναι αληθινό, ενώ γνωρίζει πως στην πραγματικότητα είναι ένα συνονθύλευμα από τίποτα.
Τίποτα από δεν μπορεί να συμβεί όταν έχουμε αποδεχτεί την αληθινή μας υπόσταση, Είμαστε Έμψυχα Ενεργειακά όντα. Ένα πεδίο Ενέργειας, γι αυτό και η Κβαντική Θεωρία πρέπει να σε απασχολεί, γιατί Κβάντα σημαίνει Πακέτο Ενέργειας. Ενέργεια = Δύναμη = Ελευθερία

Τα μεγάλα λόγια είναι καλά, αλλά καταστρέφουν αυτόν που τα προφέρει..
Ειδικά όταν τα αξίζει.
Γι αυτό και οι αληθινά μεγάλοι άνθρωποι, δεν είπαν ποτέ μεγάλα και υπερφίαλα λόγια για τον εαυτό τους,
όλοι οι υπόλοιποι που είπαν, είναι όλοι οι υπόλοιποι.
Εσύ που διάλεξες να βρίσκεσαι; Εκεί που σου επέβαλαν; Μα εκεί είναι ο θάνατος και όχι η αναγέννηση. Τότε για ποιά γέννηση γιορτάζεις; Τι χρόνια πολλά λες; Μα σε κανένα απολύτως θέμα δεν έχεις χρησιμοποιήσει τον δικό σου Νου για να βγάλεις κάποια δικά σου συμπεράσματα; Καμία σημαντική ερώτηση δεν ταλανίζει την ύπαρξη σου, πέρα από το τι θα βάλεις, ποιοι θα σε δουν, που θα πας, τι θα φας, και πως θα αρπάξεις; ..και όλα αυτά με αγάπη και ευχές. !!
Ο Νέο-άνθρωπος είναι αιχμάλωτος του Χρόνου, είναι αιχμάλωτος σε έναν αριθμητικό υπολογισμό ωρών, λεπτών, ετών. Ο χρόνος ποτέ δεν φτάνει και αν κάποια στιγμή έχει λίγο παραπάνω ή δεν ξέρει τι να τον κάνει!!! ή τον σπαταλάει σε ανοησίες!!! Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του δεν υπάρχουν αλλά και ούτε που ξέρει ο άνθρωπος αν υπάρχει αυτό που δεν έχει.
Πάντα έτσι ήταν στο γραμμικό κόσμο του “Εγώ”, ο άνθρωπος και όλα τα όντα που συνυπάρχουν μαζί του, οργανικά και ανόργανα, είναι κάτω από την κηδεμονία, την εξουσία και τα καπρίτσια του χρόνου.
Υπάρχει ο χρόνος? Όπως τον αντιλαμβανόμαστε και όπως μας χρησιμοποιεί? “Θέλω να κάνω αυτό ή το άλλο αλλά δεν έχω χρόνο” ή “Δεν προλαβαίνω τρέχω όλη την ώρα” ή “καλή νέα χρονιά” και άλλα τέτοια όμορφα λόγια και σκέψεις σου δίνουν την εντύπωση ότι ο χρόνος υπάρχει. Αλλά η σύγχρονη επιστήμη και ειδικά η Κβαντική θεωρία αλλά και η θεωρία του Χάους και τα Fractal και εν μέρη η θεωρία της σχετικότητας λένε ότι ο χρόνος όπως τον μετράς καθημερινά είτε τον κυνηγάς είτε σε κυνηγάει Δεν υπάρχει. Όχι με την έννοια που έχεις μάθει να του δίνεις.
Εφ όσον ο χρόνος δεν υπάρχει.. Εσύ πως καταφέρνεις να μην έχεις κάτι που δεν υπάρχει;
Ο πρώτος και βασικότερος κανόνας για να ταξιδέψεις, να αντιμετωπίσεις την έρημο, είναι να ταξιδεύεις με λίγο βάρος.
Για να ελευθερώσεις την ψυχή σου, να την ελευθερώσεις από την σκλαβιά του “εγώ” χρειάζεσαι δουλειά, ευτυχώς όχι τόση όση χρειάστηκες για να την γεμίσεις με τόσες σαβούρες που τις κουβαλάς στην πλάτη σου. Χρειάζεσαι διαλογισμό με καθαρή καρδιά και άδειο νου. Χρειάζεσαι Δύναμη για να σπάσεις τις αλυσίδες, που άφησες να σου βάλουν. Ναι αυτές που εσύ θεωρείς σημαντικές, περιουσία, πολιτισμό, κοινωνία, πολιτική, θρησκεία. Τα μπιχλιμπίδια, τα αυτοκίνητα, τα σπίτια, τα χρήματα, τα στολίδια που καθημερινά σε καθηλώνουν μπροστά στις σκιές των Θαυματοποιών, και σου τρώνε την ψυχή.
… και μετά ψάξε το μονοπάτι που οδηγεί στο φως ..
… και μετά βρες την Δύναμη να το διασχίσεις ..
… και μετά τα ξαναλέμε .. εκεί θα είμαστε και θα σε περιμένουμε !
Διαφορετικά θα συνεχίσεις τον αέναο κύκλο της ανοησίας που αποκαλείς πολιτισμός, κοινωνία, ζωή. Που σε εκπαίδευσαν και συνεχίζεις από φόβο, να εγκλωβίζεσαι μέσα του και συνεχίζεις να τον συντηρείς. Αντί να επιλέξεις την Ελευθερία, επέλεξες τις αλυσίδες. Δεν έχεις χρόνο φίλε μου, ποτέ δεν είχες, μέχρι να ανοιγοκλείσεις τα μάτια σου χάνεις όλη σου την δύναμη που είναι σημαντική για να ελευθερωθείς. Ο μόνος χρόνος που έχεις δεν είναι το 2012 είναι το ΤΩΡΑ.
Επέλεξε να ζήσεις ή να συνεχίσεις να πεθαίνεις κάθε μέρα και να φωνάζεις και » Χρόνια Πολλά». Διαλογίσου την Ελευθερία, την Αθανασία και ψάξε την, σε περιμένει να την ζήσεις. Την Ελευθερία από κάθε περιορισμό, από κάθε σκιά, φόβο, θάνατο, αρρώστεια. Το μοναδικό εμπόδιο είσαι εσύ και οι ασήμαντες εμφυτευμένες πεποιθήσεις σου. Η Αδυναμία σου. Το ασήμαντο και άχρηστο “εγώ” σου Τι το τρέφεις; Τι το συντηρείς; Πάψε να το ταΐζεις και άστο να πεθάνει από ασιτία.
Διαφύλαξε την Δύναμη σου, την Ενέργεια σου, είναι ότι πολυτιμότερο διαθέτεις, αυτή είναι που θα σε Ελευθερώσει.
«Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ‘άλλοι άνθρωποι’.
Οι σκέψεις τους είναι απόψεις άλλων ανθρώπων,
η ζωή τους είναι μίμηση άλλων ζωών» Όσκαρ Ουάιλντ
Ακόμη και η ιδέα της ψευδαίσθησης, της απατηλότητας του κόσμου όπως τον αντιλαμβάνεται ο άνθρωπος είναι ιδέα άλλου.. Υπάρχει όμως και άλλη πλευρά…
Υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν την Πρόθεση και τη Θέληση να ενεργοποιήσουν το εσωτερικό τους δυναμικό, να τολμήσουν να γνωρίσουν τον κόσμο έξω από τη Σπηλιά, Ξανά εξετάζοντας εξ αρχής τα δεδομένα, έχοντας το Θάρρος να αναζητήσουν μια «Αλήθεια» παραπάνω και πέρα από τις «βεβαιότητές» τους. Να πάνε πέρα από την «λογική» και μακριά από τα καθιερωμένα. Υπάρχουν άνθρωποι που διάλεξαν να βαδίζουν στον μοναχικό δρόμο του Κατεργάρη.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!

πηγή:μιά στάλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου